120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ei bine, spuneți! - Nu sunt bestiale? Aceste șorturi vesele, cu motiv de pepene suculent, avocado copt și dulciuri irezistibile vă vor trezi cu siguranță pofta de viață. Sunt comozi, au o croială perfectă și sunt confecționați din materiale calitative, astfel încât nu veți dori să îi dați jos la sfârșitul zilei. Și nu vă temeți - la noi își vor...

Ei bine, spuneți! - Nu sunt bestiale? Aceste șorturi vesele, cu motiv de pepene suculent, avocado copt și dulciuri irezistibile vă vor trezi cu siguranță pofta de viață. Sunt comozi, au o croială perfectă și sunt confecționați din materiale calitative, astfel încât nu veți dori să îi dați jos la sfârșitul zilei. Și nu vă temeți - la noi își vor găsi locul și iubitorii de animale, de natură și a sărbătorii de Crăciun sau chiar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Îmbrăcați boxeri cehești marca Styx și Represent

Boxerii pentru bărbați marca Styx și Represent fac parte dintre cei mai de seamă reprezentați ai scenei de boxeri clasici. Iar pe noi nu ne surprinde deloc! Pentru confecționare se folosește 100% bumbac, datorită căruia boxerii sunt foarte ușori, lasă pielea să respire și pot fi utilizați și de persoanele cu pielea sensibilă. În plus, se caracterizează printr-o croială lejeră, un elastic clasic și un design original. Depinde doar de dvs. ce model veți alege și dacă preferați boxerii cu elastic clasic sau sport. Și apropo – pe Nedeto.ro veți găsi și șorturi pentru cupluri sau pentru întreaga familie, cu modele amuzante și colorate!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 34 articole
pe pagină
1–30 din 34 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.