120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați confortabilii boxeri lungi pentru bărbați, cu o croială mai largă? Faceți loc în garderoba dvs. pentru șorturi vesele cu motive delicate, ce vor trezi caracterul romantic și ecologist din dvs. Profitați de această ocazie și purtați lenjeria la acea întâlnire mult așteptată, la care vreți să vă prezentați în cea mai bună lumină. Și pentr...

Căutați confortabilii boxeri lungi pentru bărbați, cu o croială mai largă? Faceți loc în garderoba dvs. pentru șorturi vesele cu motive delicate, ce vor trezi caracterul romantic și ecologist din dvs. Profitați de această ocazie și purtați lenjeria la acea întâlnire mult așteptată, la care vreți să vă prezentați în cea mai bună lumină. Și pentru că nu era de ajuns, la noi își vor găsi locul și iubitorii de animale, cei ai mâncării delicioase și a sărbătorii de Crăciun sau chiar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Îmbrăcați boxeri cehești marca Styx și Represent

Boxerii cu picior mai lung nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat adevărat, deoarece, datorită croielii lor lejere, pot ascunde multe imperfecțiuni. Printre reprezentații scenei de boxeri clasici fac parte fără îndoială boxerii bărbați Styx și Represent, care sunt cusuți din 100% bumbac Depinde doar de dvs. ce model veți alege și dacă preferați boxerii cu elastic clasic sau sport. Și apropo – pe Nedeto.ro veți găsi și șorturi pentru cupluri sau pentru întreaga familie, cu modele amuzante și colorate!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–15 din 15 articole
1–15 din 15 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.