120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați confortabilii boxeri lungi pentru bărbați, cu o croială mai largă? Faceți loc în garderoba dvs. pentru aceste șorturi vesele, cu motive de oi drăgălașe, buldogi francezi sau fructe de pădure. Și pentru că nu era de ajuns, aici își vor găsi locul și iubitorii naturii, cei ai mâncării delicioase și a sărbătorii de Crăciun sau chiar și băr...

Căutați confortabilii boxeri lungi pentru bărbați, cu o croială mai largă? Faceți loc în garderoba dvs. pentru aceste șorturi vesele, cu motive de oi drăgălașe, buldogi francezi sau fructe de pădure. Și pentru că nu era de ajuns, aici își vor găsi locul și iubitorii naturii, cei ai mâncării delicioase și a sărbătorii de Crăciun sau chiar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport. Vreți să vă surprindeți partenera cu ceva neobișnuit, deloc tradițional? Îmbrăcați boxeri tricotați manual, care nu sunt așa des întâlniți!

Îmbrăcați boxeri cehești marca Styx și Represent

Boxerii pentru bărbați Styx și Represent sunt alegerea ideală pentru toți cei care își doresc o lenjerie intimă perfect croită, de la un brand cehesc. Sunt confecționați din bumbac 100%, un material natural, care este foarte ușor, lasă pielea să respire și este perfect, chiar și pentru pielea sensibilă. Depinde doar de dvs. ce model veți alege și dacă preferați boxerii cu elastic clasic sau sport. Și apropo – pe Nedeto.ro veți găsi și șorturi pentru cupluri sau pentru întreaga familie, cu modele amuzante și colorate!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–27 din 27 articole
1–27 din 27 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.