120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Mergeți la cina de Ajun în haine de gală? Descoperiți boxerii veseli, cu motive de Crăciun, și bucurați-vă de adevărata atmosferă de advent. Acești boxeri, cu elastic clasic în talie, vi se vor potrivi perfect, așa că nu mai trebuie să vă abțineți la masa din Ajunul Crăciunului. Bucurați-vă de cozonac, tradiționalul pește prăjit și de delicioas...

Mergeți la cina de Ajun în haine de gală? Descoperiți boxerii veseli, cu motive de Crăciun, și bucurați-vă de adevărata atmosferă de advent. Acești boxeri, cu elastic clasic în talie, vi se vor potrivi perfect, așa că nu mai trebuie să vă abțineți la masa din Ajunul Crăciunului. Bucurați-vă de cozonac, tradiționalul pește prăjit și de delicioasa salată de cartofi! Și nu vă faceți griji – la noi își vor găsi locul și iubitorii animalelor, si naturii și ai mâncării delicioase, dar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Cum să alegeți boxeri pentru bărbați ?

Boxerii pentru bărbați se potrivesc bine în special persoanelor înalte și cât de cât atletice, deoarece îmbrățișează perfect fundul și mândria bărbătească. Și ce fel de lungime de picior să alegeți? În general, cu cât coapsele sunt mai dezvoltate, cu atât mai scurtă vă puteți permite să o aveți. Aruncați o privire la boxerii cehești Horsefeathers sau la boxerii 69SLAM. Nu ați auzit încă de ei? Marca renumită mondial de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, costume de baie și accesorii s-a născut în Bali, paradisul surferilor, al soarelui și al bunei dispoziții.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–13 din 13 articole
1–13 din 13 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.