120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ei bine, spuneți! - Nu sunt bestiale? Acești boxeri veseli, cu motiv de cartofi prăjiți crocanți, avocado copt și ardei iute vă vor trezi cu siguranță pofta de viață. Sunt comozi, au o croială perfectă și sunt confecționați din materiale calitative, astfel încât nu veți dori să îi dați jos la sfârșitul zilei. Și pentru că nu era de ajuns, la no...

Ei bine, spuneți! - Nu sunt bestiale? Acești boxeri veseli, cu motiv de cartofi prăjiți crocanți, avocado copt și ardei iute vă vor trezi cu siguranță pofta de viață. Sunt comozi, au o croială perfectă și sunt confecționați din materiale calitative, astfel încât nu veți dori să îi dați jos la sfârșitul zilei. Și pentru că nu era de ajuns, la noi își vor găsi locul și iubitorii de animale, natură și a sărbătorii de Crăciun sau chiar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Cum să alegeți boxeri pentru bărbați ?

Boxerii sunt cu adevărat câștigători în rândul bărbaților. Principalul motiv este croiala lor, care flatează silueta masculină și datorită căreia boxerii nu se strâng și pot fi purtați chiar și sub pantaloni strâmți. Și ce fel de lungime de picior să alegeți? În general, cu cât aveți coapse mai dezvoltate, cu atât mai scurt vă puteți permite să îl aveți. Aruncați o privire la boxerii cehești Horsefeathers sau la boxerii colorați 69SLAM. Nu ați auzit încă de ei? Marca renumită mondial de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, costume de baie și accesorii s-a născut în Bali, paradisul surferilor, al soarelui și al bunei dispoziții.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–24 din 24 articole
1–24 din 24 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.