Viteza de livrare | vineri 25.4. la dvs. |
Viteza reală de livrare | Packeta | Cea mai avantajoasă livrare la adresă | Cargus | FAN Courier | TRANSPORT GRATUIT |
vineri 25.4. pentru ridicare | vineri 25.4. la dvs. | vineri 25.4. la dvs. | vineri 25.4. la dvs. | la cumpărături de peste 199lei |
Menstruační kalhotky vhodné pro použití během menstruace, primárně určeny pro mladé dívky.
Îngrijirea corectă a lenjeriilor intime este importantă atât din punct de vedere al igienei, cât și pentru faptul că poate prelungi durata lor de viață. Am pregătit pentru voi câteva sfaturi utile, datorită cărora veți învăța cum să spălați, să uscați sau să depozitați corect lenjeriile intime de damă și bărbați, fie că sunt realizate din bumbac sau materiale sintetice combinate cu dantelă. Sunteți pregătiți să aflați ce trebuie să faceți pentru ca lenjeria sau colanții voștri să dureze cât mai mult?
Îngrijirea corectă a lenjeriei intime vă va aduce beneficii din mai multe motive:
· Igiena: Lenjeria intimă intră în contact direct cu zone sensibile ale corpului. Prin îngrijirea corectă, puteți preveni multiplicarea ciupercilor și bacteriilor, evitând astfel problemele de sănătate neplăcute.
· Aparența: Îngrijirea corectă asigură păstrarea culorilor și formei lenjeriei, ceea ce contribuie nu doar la confortul sporit, dar și la creșterea încrederii în sine. Chiar dacă lenjeria nu este vizibilă, adesea încrederea în sine face minuni.
· Prelungirea duratei de viață: Durata de viață a lenjeriei intime depinde în mare măsură de îngrijirea pe care i-o acordați. Mai ales dacă ați investit în piese mai scumpe, cu siguranță nu doriți să le aruncați după câteva luni. Prin îngrijirea corectă, preveniți uzura rapidă. Prelungirea duratei de viață a lenjeriei merge mână în mână cu economisirea de bani, deoarece nu va trebui să cumpărați lenjerie nouă constant.
· Ecologia: Durata de viață mai lungă menționată mai sus beneficiază nu doar portofelul vostru, dar și mediul înconjurător datorită unui stil de viață mai sustenabil.
„Îngrijirea lenjeriei intime ar trebui întotdeauna să depindă de materialul din care este făcută și ar trebui să urmați instrucțiunile menționate de producător pe etichetă. În timp ce unele materiale, de exemplu, pot fi uscate fără grijă în uscător, altele ar putea fi deteriorate de acest proces. O procedură diferită este necesară și atunci când spălați lenjerie din mătase sau lenjerie din bumbac etc. Spălați lenjeria intimă în mașina de spălat nu doar pe baza materialelor, dar și a culorilor. Cea mai bună alegere pentru spălarea lenjeriei intime în mașina de spălat este un detergent delicat pentru lenjerie intimă,” recomandă Ruslan Skopal, co-proprietar Trenýrkárna.cz.
Îngrijirea lenjeriei de damă depinde de tipul de lenjerie și de material. Să recapitulăm pașii de bază pentru îngrijirea lenjeriei de damă, a ciorapilor și colanților.
Cum să spălați, să uscați sau să pliați corect sutienele?
Sutienele pot fi spălate manual sau la mașina de spălat. Cea mai delicată opțiune pentru spălarea sutienelor este spălarea manuală, care este recomandată și de mulți producători. Totuși, dacă alegeți să spălați sutienele la mașina de spălat, puneți-le într-un sac pentru lenjerie delicată sau într-un coș pentru sutiene și spălați-le pe un program delicat fără a folosi balsam.
Indiferent dacă spălați sutienele manual sau la mașina de spălat, le veți face cel mai bine dacă le lăsați să se usuce la aer. Uscarea în uscător poate duce la pierderea fineței și elasticității sutienelor din cauza aerului cald și le-ar putea deforma forma.
Pentru sutienele cu armătură, puneți-le liber unele lângă altele și nu îndoiți cupa. Sutienele fără armătură pot fi pliate conform acestui ghid:
Mai multe despre cum să spălați sutienele în funcție de materiale sau cum să eliminați petele de pe lenjeria intimă, aflați în acest articol al nostru, care rezumă pașii de bază pentru îngrijirea sutienelor.
Îngrijirea chiloților ar trebui să depindă de materialul lenjeriei. Există însă câteva recomandări generale pentru îngrijirea chiloților și a tangalor.
Spălarea chiloților este aproape identică cu spălarea sutienelor. De asemenea, îi puteți spăla manual sau la mașina de spălat. La spălarea în mașină, folosiți detergenți pentru lenjerie delicată și evitați utilizarea balsamului. Chiloții și tangalele trebuie spălate ideal într-un sac pentru lenjerie intimă.
La fel ca sutienele, nu trebuie să uscați chiloții în uscător, ci cel mai bine îi lăsați să se usuce la aer.
Dacă producătorul recomandă acest lucru, puteți călca chiloții. Călcarea va preveni răspândirea virușilor, bacteriilor și a mucegaiurilor.
Vreți să aveți lenjeria intimă perfect organizată? Învațați cum să pliați corect chiloții. Ghidul cu imagini vă va arăta cum:
O secțiune separată este dedicată lenjeriei modelatoare, care vă ajută să creați formele visate.
Lenjeria modelatoare trebuie spălată manual. Folosiți un detergent delicat și evitați balsamul.
Nu uscați lenjeria modelatoare în uscător, lăsați-o să se usuce la aer. Evitați călcarea acesteia.
Aveți lenjerie intimă de lux fabricată din mătase sau decorată cu dantelă, pietre aplicate? Astfel de lenjerie necesită îngrijire specială.
Spălați întotdeauna lenjeria de lux manual, folosind un gel special pentru lenjerie delicată. Nu utilizați balsam pentru lenjeria de lux din mătase sau cu dantelă. La spălare, nu storceți agresiv lenjeria, doar stoarceți ușor excesul de apă.
Lenjeria de lux nu trebuie uscată în uscător, lăsați-o să se usuce la aer. Evitați expunerea directă la soare sau pe radiatoare. Evitați și călcarea acesteia.
Puteți depozita lenjeria de lux în saci din țesătura care o protejează de praf, umiditate și alți factori externi.
Îngrijirea corectă nu doar prelungeste durata de viață a lenjeriei intime, dar și a costumelor de baie. Ce reguli trebuie respectate pentru îngrijirea costumelor de baie?
Costumele de baie pot fi spălate de obicei manual sau la mașina de spălat, dar trebuie să urmați instrucțiunile producătorului. La spălarea în mașină, utilizați un sac de protecție pentru rufe și alegeți un program delicat cu un detergent delicat. Evitați utilizarea balsamului, a înălbitorilor sau a altor agenți de înmuiere.
Costumele de baie nu trebuie uscate în uscător sau la soare, lăsați-le să se usuce la aer.
Pentru costumele de baie cu cupe, urmați aceleași reguli ca și pentru sutiene. Depozitați-le în formă corectă, fără a le deforma cupele.
Am dedicat un articol separat îngrijirii lenjeriei menstruale și a costumelor de baie. Aici veți învăța tot ce trebuie să știți pentru a prelungi durata de viață a lenjeriei menstruale și a costumelor de baie.
Tot cumpărați ciorapi și colanți noi, deoarece se rup după câteva purtări? De asemenea, trebuie să aveți grijă de ei.
Cel mai bine este să spălați ciorapii și colanții manual. Dacă respectați câteva reguli, îi puteți spăla și la mașina de spălat. Întotdeauna spălați-i într-un sac de rufe și setați programul la spălare delicată sau manuală. Evitați utilizarea balsamului.
Ciorapii și colanții nu trebuie uscați în uscător sau la soare, ci lăsați-i să se usuce la aer.
Pentru a proteja ciorapii de deteriorarea din cauza agrafelor de sutien, depozitați-i rulați într-un organizator practic pentru sertar.
Am pregătit și un ghid despre cum să îngrijiți lenjeria intimă pentru bărbați. Haideți să-l explorăm împreună.
Cum ar trebui să aibă loc întreținerea lenjeriei intime pentru bărbați?
La fel ca și la lenjeria de damă, pentru lenjeria intimă de bărbați trebuie să urmați instrucțiunile producătorului. Puteți spăla boxele și slipii manual sau la mașina de spălat. La spălarea în mașină, utilizați un program delicat și un sac de protecție pentru lenjerie, evitând folosirea balsamului.
Pentru a proteja materialele sau elasticele, lăsați lenjeria să se usuce la aer.
Călcați doar piesele care permit acest lucru conform instrucțiunilor producătorului.
Aveți câteva piese de lenjerie funcțională în dulap? Iată cum să le întrețineți.
Pentru lenjeria funcțională, alegeți un program delicat și utilizați un detergent special pentru îmbrăcămintea funcțională. Evitați balsamul.
Lenjeria funcțională trebuie să se usuce la aer pentru a preveni deteriorarea fibrelor și membranelor.
Am discutat despre îngrijirea lenjeriei intime, să vedem acum cum se îngrijesc corect șosetele.
Când spălați șosetele, sortați-le pe culori. Înainte de spălare, întoarceți-le pe dos pentru a prelungi durata de viață a culorii. Spălați-le la maximum 40°C folosind un detergent delicat.
Lăsați șosetele să se usuce pe o sfoară, iar dacă utilizați uscătorul, alegeți programul cel mai delicat pentru a proteja fibrele.
„După cum reiese din paragrafele de mai sus, toate tipurile de lenjerie pot fi spălate manual, iar spălarea manuală este de obicei mai delicată decât spălarea în mașina de spălat. Umpleți chiuveta, cada sau un lighean cu apă călduță, adăugați detergent delicat și lăsați-l să se dizolve. Aveți grijă ca apa să nu fie prea fierbinte. Lăsați lenjeria să se înmoaie 10-15 minute, apoi presați ușor între degete, evitând frecarea agresivă. După spălare, clătiți-o în apă curată și stoarceți cu grijă excesul de apă,” explică Ruslan Skopal, co-proprietar Trenýrkárna.cz.
Dacă lenjeria dumneavoastră devine galbenă sau gri, puteți albi anumite materiale. Puteți folosi un praf special pentru albire, sau încercați unele remedii din bătrâni. De exemplu, lămâia, concentrația de acid citric, oțetul sau bicarbonatul de sodiu au un efect excelent de albire.
de returnare
recomandă un magazin
lenjerie intimă la prețuri avantajoase