120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 400.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzare giganticaă! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiloții menstruali sunt unul dintre ajutoarele ecologice pentru menstruație. Acestea sunt unice prin croială, manoperă și mai ales prin stratul absorbant, care poate face față unei menstruații diferite și puternice. Stratul de absorbție se asigură că lichidul nu se scurge acolo unde nu trebuie. Acest ajutor vă va ajuta să vă simțiți confortabil...

Chiloții menstruali sunt unul dintre ajutoarele ecologice pentru menstruație. Acestea sunt unice prin croială, manoperă și mai ales prin stratul absorbant, care poate face față unei menstruații diferite și puternice. Stratul de absorbție se asigură că lichidul nu se scurge acolo unde nu trebuie. Acest ajutor vă va ajuta să vă simțiți confortabil și în siguranță în timpul menstruației. Fără miros sau senzație neplăcută pe piele.

Chiloți menstruali pentru fiecare femeie

Acest ajutor menstrual poate fi folosit pentru orice menstruație abundentă. Trebuie doar să alegeți designul potrivit. Oferim chiloți menstruali pentru menstruații ușoare, grele și medii. Un capitol aparte îl reprezintă chiloții de somn menstruali, care au un strat absorbant extins, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji în privința accidentelor nici măcar când stați întinsă.


Chiloții sunt confecționați atât din materiale sintetice, cât și din materiale naturale. Materialele naturale cel mai des folosite sunt bumbacul, bambusul sau lâna merinos. Puteți alege dintr-o varietate de modele de chiloți. Purtați chiloți menstruali fără cusur, chiloți cu dantelă sau chiloți menstruali sport? În ceea ce privește croiala, puteți alege între cele cu croială joasă și medie, precum și chiloți menstruali cu talie. Printre mărcile bine cunoscute de chiloți menstruali se numără Love Luna și Meracus.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 83 articole
pe pagină
1–30 din 83 articole