Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Credeți că șosetele sunt un articol absolut irelevant al ținutei dvs.? Și că nu contează cum arată? De multă vreme nu mai este așa! Aveți grijă chiar și atunci când cumpărați șosete. Cu ajutorul nostru acum le puteți cumpăra și online. Șosetele de damă sunt de ceva timp parte integrată din categoria de lenjerie intimă. Iar acum le puteți comand...

Credeți că șosetele sunt un articol absolut irelevant al ținutei dvs.? Și că nu contează cum arată? De multă vreme nu mai este așa! Aveți grijă chiar și atunci când cumpărați șosete. Cu ajutorul nostru acum le puteți cumpăra și online. Șosetele de damă sunt de ceva timp parte integrată din categoria de lenjerie intimă. Iar acum le puteți comanda împreună cu alte articole de îmbrăcăminte. În ofertă avem mai ales popularul brand cehesc Phuseckle, dar și branduri precum Infantia, Puma, Diesel, Represent, Tommy Hilfiger sau Horsefeathers. Toate aceste branduri produc șosete de foarte bună calitate, pe care le puteți alege fie în culori simple, fie într-un mix de diferite nuanțe. Pentru fiecare sezon vă vor folosi alte tipuri de șosete. Iarna veți aprecia cu siguranță șosete mai lungi și călduroase, care să permită în același timp piciorului să respire, prevenind astfel mirosurile neplăcute. Vara, pe de altă parte, vreți să ascundeți rapid șosetele în adidașii preferați. Mizați deci pe șosete scurte, vă vor fi de ajutor în timpul plimbărilor prin oraș, pe drum spre birou sau școală.

Șosete damă funcționale

Nu trebuie să uităm nici deșosetele de damă funcționale, pe care fiecare dintre dvs. le veți aprecia. Acestea sunt ideale pentru activități sportive și excursii. Sunteți în căutarea unor șosete un pic mai bune, respirabile, ușoare, moi, cu capacitatea de a se usca rapid? Noi vă oferim și astfel de șosete - lăsați-vă fermecat de șosete din fibră de bambus!

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 466 articole
pe pagină
1–30 din 466 articole