120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiloți brazilieni? Sunt chiloți de damă, care pur și simplu nu se învechesc! Lenjeria intimă braziliană de înaltă calitate și decentă este un tip de lenjerie intimă confortabilă pentru orice ocazie. Fie că îi veți purta la birou, în cazul activităților de agrement sau pur și simplu pentru a sta acasă. Fiecare din dvs. poate alege din oferta no...

Chiloți brazilieni? Sunt chiloți de damă, care pur și simplu nu se învechesc! Lenjeria intimă braziliană de înaltă calitate și decentă este un tip de lenjerie intimă confortabilă pentru orice ocazie. Fie că îi veți purta la birou, în cazul activităților de agrement sau pur și simplu pentru a sta acasă. Fiecare din dvs. poate alege din oferta noastră bogată de chiloți brazilieni eleganți confecționați de branduri cunoscute precum Tommy Hilfiger, Victoria´s Secret etc. Alegeți și dvs. o lenjerie intimă deosebită, care vi se va potrivi, se va așeza bine pe corp și vă face ziua mult mai bună. Vă oferim chiloți brazilieni în câteva culori, la prețuri rezonabile. Răsfățați-vă pe dvs. și pe cei care o apreciază cu confort și frumusețe. Chiloții brazilieni sunt și un cadou potrivit care va surprinde și încânta imediat, dar și mai târziu.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–27 din 27 articole
1–27 din 27 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.