120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați îmbrăcăminte de agrement pentru bărbați, cu care puteți ieși la plimbare, în oraș dar și să mergeți la sală? Aruncați o privire la gama noastră largă de haine pentru bărbați – vă așteaptă preferații dvs. boxeri pentru bărbați pentru purtat prin casă și dormit, confortabilele pijamale pentru un somn odihnitor, precum și tricouri și panta...

Căutați îmbrăcăminte de agrement pentru bărbați, cu care puteți ieși la plimbare, în oraș dar și să mergeți la sală? Aruncați o privire la gama noastră largă de haine pentru bărbați – vă așteaptă preferații dvs. boxeri pentru bărbați pentru purtat prin casă și dormit, confortabilele pijamale pentru un somn odihnitor, precum și tricouri și pantaloni scurți sau colanți sport care se potrivesc perfect. Trebuie doar să alegeți și să lăsați comanda să vă fie livrată acasă. Și dacă nu vi se potrivesc articolele de îmbrăcăminte comandate? Nu vă temeți – aveți 120 de zile pentru a le schimba sau returna, și asta complet gratuit.

Materialul calitativ este baza.

Fie că alegeți îmbrăcăminte pentru bărbați pentru acasă, oraș sau sport, este important ca acestea să fie croite confortabil și confecționate din materiale de calitate. Pentru uzul zilnic, articolele de lenjerie intimă și îmbrăcăminte din bumbac, fibră de bambus sau modal sunt cele mai potrivite. Acestea sunt materiale naturale, ce permit pielii să respire, sunt plăcute la atingere și perfecte, chiar și pentru pielea sensibilă. Iar pentru sport? Încercați boxeri, șosete și alte articole de îmbrăcăminte sport din lână merino, care elimină perfect transpirația și au proprietăți termoregulatoare grozave.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 77 articole
pe pagină
1–30 din 77 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.