120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Transport și plată

Durata de livrare este de 2-3 zile de la efectuarea comenzii:    Livrarea gratuită pentru comenzi de peste 199 lei.
    Comenzile plasate până la ora 12:00 în timpul zilei lucrătoare sunt în mare parte expediate în aceeași zi
    În cazul plății prin transfer bancar, este necesar să se ia în considerare o întârziere, comanda este trimisă imediat după ce plata este creditată în contul nostru
    Prețurile menționate includ TVA


Alegerea metodei de transport în RO:

    Pachet distribuitor RO........................................... 10 lei
    Pachet livrare la adresa RO.................... 18 lei
    Cargus - Curier ..................................................19 lei
    Fan - Curier ......................................................... 25 lei


Alegerea modului de plată în RO:

    Transfer bancar.....................................................0 lei
    Ramburs...............................................................  5 lei


Dacă nu primiți pachetul în termen de 10 zile de la expediere, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții.

La primirea coletului, vă recomandăm să îl deschideți și să verificați dacă bunurile sunt deteriorate, chiar dacă ambalajul nu este deteriorat. Dacă pachetul ajunge deteriorat,nu trebuie să-l ridicați!

În caz de orice probleme cu pachetul, vă rugăm să ne contactați imediat (cel târziu în următoarea zi lucrătoare).Ramburs

Metoda clasică de plată la preluarea comenzii
Pentru plata ramburs percepem o taxă suplimentară de 5 lei deoarece la companiile de transport acest serviciu este mai scump.


Transfer bancar


Plată prin transfer din contul dvs. în contul nostru de la Raiffeisen Bank (IBAN RO58BACX0000002430702000.)

Puteți plăti prin transfer bancar pentru toate metodele de transport, trebuie doar să se ia în considerare faptul că expedierea poate fi întârziată cu aproximativ 1 zi de la creditarea sumei în contul nostru bancar în conformitate cutermenii și condițiile acestei companii:
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.