120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Transport și plată

Durata de livrare este de 2-3 zile de la efectuarea comenzii:    Livrarea gratuită pentru comenzi de peste 199 lei.
    Comenzile plasate până la ora 12:00 în timpul zilei lucrătoare sunt în mare parte expediate în aceeași zi
    În cazul plății prin transfer bancar, este necesar să se ia în considerare o întârziere, comanda este trimisă imediat după ce plata este creditată în contul nostru
    Prețurile menționate includ TVA


Alegerea metodei de transport în RO:

    Pachet distribuitor RO........................................... 10 lei
    Pachet livrare la adresa RO.................... 18 lei
    Cargus - Curier ..................................................19 lei
    Fan - Curier ......................................................... 25 lei


Alegerea modului de plată în RO:

    Transfer bancar.....................................................0 lei
    Ramburs...............................................................  5 lei


Dacă nu primiți pachetul în termen de 10 zile de la expediere, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții.

La primirea coletului, vă recomandăm să îl deschideți și să verificați dacă bunurile sunt deteriorate, chiar dacă ambalajul nu este deteriorat. Dacă pachetul ajunge deteriorat,nu trebuie să-l ridicați!

În caz de orice probleme cu pachetul, vă rugăm să ne contactați imediat (cel târziu în următoarea zi lucrătoare).Ramburs

Metoda clasică de plată la preluarea comenzii
Pentru plata ramburs percepem o taxă suplimentară de 5 lei deoarece la companiile de transport acest serviciu este mai scump.


Transfer bancar


Plata prin transfer bancar din contul dvs. în contul nostru deschis la Raiffeisen Bank (IBAN CZ1155000000004585517002.)

Puteți plăti prin transfer bancar pentru toate metodele de transport, trebuie doar să se ia în considerare faptul că expedierea poate fi întârziată cu aproximativ 1 zi de la creditarea sumei în contul nostru bancar în conformitate cutermenii și condițiile acestei companii:
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.