120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Adormiți ca în puf datorită lenjeriei de pat confecționată de brandul ceh Styx, care este fabricată din bumbac satinat. Este un material 100% natural care este foarte catifelat, respirabil și plăcut la atingere, ceea ce vă garantează un somn liniștit și netulburat. Un avantaj mare este sistemul de închidere cu fermoar, datorită căruia facerea p...

Adormiți ca în puf datorită lenjeriei de pat confecționată de brandul ceh Styx, care este fabricată din bumbac satinat. Este un material 100% natural care este foarte catifelat, respirabil și plăcut la atingere, ceea ce vă garantează un somn liniștit și netulburat. Un avantaj mare este sistemul de închidere cu fermoar, datorită căruia facerea patului va fi o chestiune de câteva minute.

Lenjerii calitative pentru un somn calitativ.

Știați că o bună calitate a somnului dumneavoastră este influențată nu doar de saltea și lenjeria de pat, ci și de lenjeriile pe care le purtați în pat în fiecare noapte? Nu are nicio importanță dacă îmbrăcați pentru somn boxeri, o pijama sau chiar un halat de baie. Principalul lucru este ca lenjeria de noapte să vă ofere suficient confort și să nu vă strângă pe nicăieri. Optați pentru îmbrăcăminte mai lejeră, fără buzunare inutile, nasturi decorativi și alte elemente de design care vă pot încurca pe timpul nopții. Fiți atenți și la șosete – dacă le păstrați în picioare pe timp de noapte, asigurați-vă că nu strâng nicidecum pielea.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole