120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru


Halate de baie L&L


Compania există încă din1979, iar marca ca atare este cunoscută pe piața poloneză de aproape 20 de ani. L&L este un producător de halate de baie de înaltă calitate, datorită căruia toți, de la copii, femei și până la bărbați, pot găsi modelul ideal de halat de baie, o absolută necesitate pentru toată lumea. Halate de baie, în funcție de materialul din care sunt confecționate:  • froté wellsoft,

  • multisoft,

  • termofrotte,

  • froté 100 % bumbac,


poate fi o alegere excelentă imediat după ce ieșiți din baie, poate fi un accesoriu frumos de purtat în spa-uri, dar și în alte locuri. De asemenea, este o alegere ideală imediat după trezirea de dimineață sau în timpul odihnei de seară, după o zi plină.
Halatele de baie L&L pot fi deja achiziționate în toată Europa, precum și în SUA și Canada.

Categorii preferate

Niciun produs nu corespunde acestui producător.

Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.