120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Pijamalele de damă sunt un accesoriu super sexy al lenjeriei de damă. Materialul plăcut, croiala lejeră și calitatea prelucrării, asta căutăm la pijamalele pentru femei.

O pijama de damă trebuie să fie sexy, dar în același timp confortabilă și plăcută. Pentru a vă putea odihni și în același timp pentru a arăta bine, vă oferim pijamale de damă f...

Pijamalele de damă sunt un accesoriu super sexy al lenjeriei de damă. Materialul plăcut, croiala lejeră și calitatea prelucrării, asta căutăm la pijamalele pentru femei.

O pijama de damă trebuie să fie sexy, dar în același timp confortabilă și plăcută. Pentru a vă putea odihni și în același timp pentru a arăta bine, vă oferim pijamale de damă fabricate de brandul Calvin Klein. Lăsați-vă purtată și răsfățați-vă cu tot ceea ce este mai bun. Pentru vară, alegeți pijamale sau cămăși de noapte din materiale moi și vaporoase, cum ar fi vâscoza, în timp ce pentru iarnă vă recomandăm materiale mai călduroase, cu mâneci mai lungi. Bumbacul este desigur cel mai clasic material, dar poate conține și o cantitate de elastan, pentru un confort maxim. Până și o pijama de damă calitativă vă poate îndemna la un somn mai bun, iar dvs. vă veți trezi proaspătă și cu zâmbetul pe buze. Nu trebuie să mai mergeți până la magazin, puteți comanda din confortul casei, în e-shop-ul nostru, Nedeto.ro.

 

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 39 articole
pe pagină
1–30 din 39 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.