120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Pijamalele de damă sunt un accesoriu super sexy al lenjeriei de damă. Materialul plăcut, croiala lejeră și calitatea prelucrării, asta căutăm la pijamalele pentru femei.

O pijama de damă trebuie să fie sexy, dar în același timp confortabilă și plăcută. Pentru a vă putea odihni și în același timp pentru a arăta bine, vă oferim pijamale de damă f...

Pijamalele de damă sunt un accesoriu super sexy al lenjeriei de damă. Materialul plăcut, croiala lejeră și calitatea prelucrării, asta căutăm la pijamalele pentru femei.

O pijama de damă trebuie să fie sexy, dar în același timp confortabilă și plăcută. Pentru a vă putea odihni și în același timp pentru a arăta bine, vă oferim pijamale de damă fabricate de brandul Calvin Klein. Lăsați-vă purtată și răsfățați-vă cu tot ceea ce este mai bun. Pentru vară, alegeți pijamale sau cămăși de noapte din materiale moi și vaporoase, cum ar fi vâscoza, în timp ce pentru iarnă vă recomandăm materiale mai călduroase, cu mâneci mai lungi. Bumbacul este desigur cel mai clasic material, dar poate conține și o cantitate de elastan, pentru un confort maxim. Până și o pijama de damă calitativă vă poate îndemna la un somn mai bun, iar dvs. vă veți trezi proaspătă și cu zâmbetul pe buze. Nu trebuie să mai mergeți până la magazin, puteți comanda din confortul casei, în e-shop-ul nostru, Nedeto.ro.

 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 45 articole
pe pagină
1–30 din 45 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.