120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Frumoși, irezistibili, practici și comozi... și sunt și pe placul bărbaților! Despre ce vorbim? Despre chiloții tanga de damă, bineînțeles, cei care și-au câștigat popularitatea în întreaga lume și astăzi sunt articolul preferat al multora dintre femei. Sunt perfecți nu doar pentru uzul zilnic, dar și pentru momentele romantice, atunci când...

Frumoși, irezistibili, practici și comozi... și sunt și pe placul bărbaților! Despre ce vorbim? Despre chiloții tanga de damă, bineînțeles, cei care și-au câștigat popularitatea în întreaga lume și astăzi sunt articolul preferat al multora dintre femei. Sunt perfecți nu doar pentru uzul zilnic, dar și pentru momentele romantice, atunci când vreți să arătați cât mai bine. De aceea, noi vă oferim și chiloți tanga de damă de la branduri precum Calvin KleinDiesel, Victoria's Secret, sau de exemplu Tommy Hilfiger. Puteți alege dintre chiloții tanga clasici, funcționali, din dantelă, din bumbac, în pachete de câte o pereche, două sau chiar și trei!  Cu siguranță veți avea din ce alege. Vă oferim lenjerii intime calitative și testate de la branduri de renume. Acest lucru în sine ar trebui să vă garanteze satisfacția. Încercăm să ne păstrăm mereu oferta, astfel încât fiecare să poată alege câte ceva.

 

Impresionați cu deosebiții chiloți tanga pentru femei!

Purtați-vă noua lenjerie intimă, care arată foarte frumos sub îmbrăcăminte strâmtă - în special pe sub rochii, și veți fi apreciată și de iubitul sau soțul dvs. Chiloții tanga de damă din dantelă vor avea grijă să arătați irezistibil. Însă în oferta noastră avem și articole practice, speciale pentru doamnele care acordă întâietate confortului. Alegeți fără rețineri doar pe Nedeto.ro! Și dacă achiziționați în valoare de peste 200 RON, aveți livrarea GRATUITĂ!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 162 articole
pe pagină
1–30 din 162 articole