120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjerie intimă Uncle Sam

Toți bărbații și băieții care sunt pasionați de moda casual street & sportswear vor fi mai mult decât plăcuți surprinși de lenjeriile calitative de la Uncle Sam. Boxerii bărbați Uncle Sam sunt populari pentru designul lor simplu, dar mai ales pentru calitatea materialelor din care sunt fabricați. Lenjeria intimă este de cele mai multe ori confecționată din bumbac cu adaos de elastan, ceea ce face ca boxerii să se potrivească perfect pe corp. Nu lipsește nici elasticul țesut, care susține stilul sport al lenjeriei intime. Boxerii Uncle Sam sunt disponibili în seturi avantajoase 2pack.

Toși cei care iubesc confortul poartă Uncle Sam

Uncle Sam a. s. a fost înființată în anul 1989. În zilele noastre, brandul este cunoscut în special sub abrevierea UNCS. Deținătorii brandului răspund astfel nevoii de a crea un stil nou, tânăr, energic și mai ales încrezător, care se îmbină cu un design modern. Misiunea brandului este de a produce modele atemporale cu accent pe detalii. Croiala confortabilă în combinație cu materialele foarte calitative sunt elemente absolut evidente. Toate acestea sunt completate de o execuție precisă și de un preț de achiziție mai mult decât agreabil. Cireașa de pe tort este varietatea mărimilor, care începe de la S și se termină la 7XL.

Categorii preferate

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–12 din 12 articole
1–12 din 12 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.