120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

O pereche de boxeri în fiecare lună? Livrarea mereu gratuită? O dată la 3 luni, o pereche de șosete STYX gratuit, ca și cadou?
DA - acesta este abonamentul pentru boxeri STYX.
Vreți să aveți articole grozave de lenjerie intimă și totuși să nu petreceți mai mult timp decât este necesar alegându-le?
Preferați să vă petreceți timpul cu familia, cu...

O pereche de boxeri în fiecare lună? Livrarea mereu gratuită? O dată la 3 luni, o pereche de șosete STYX gratuit, ca și cadou?
DA - acesta este abonamentul pentru boxeri STYX.
Vreți să aveți articole grozave de lenjerie intimă și totuși să nu petreceți mai mult timp decât este necesar alegându-le?
Preferați să vă petreceți timpul cu familia, cu hobby-urile preferate sau orice altceva care vă stârnește interesul? Bineînțeles! Vă susținem în acest sens și împărtășim aceeași opinie.
De aceea am decis să vă lăsăm să faceți ce doriți și să alegem noi pentru dvs. articolele de lenjerie intimă ;) În plus, avem și o surpriză! Ei bine?
Este suficient să faceți o singură comandă, de restul de ocupăm noi... Puteți alege dintre 3 tipuri de abonamente și anume pe 3, 6 și 12 luni.
De asemenea, puteți alege dacă doriți boxeri cu elastic sport sau clasic.
Alegeți mărimea, adresa de livrare (aceasta va rămâne aceeași tot timpul, cu excepția cazului în care ne anunțați despre orice schimbare) și asta este tot, de restul ne ocupăm noi.
Dacă comandați un abonament până la data de 20 a lunii, vă vom trimite primul transport imediat după ce ați comandat și următorul transport în prima săptămână a lunii următoare.
Dacă vă comandați abonamentul după data de 20 a lunii (de exemplu, 21 ianuarie), vă vom trimite prima livrare imediat după ce ați comandat, dar următoarea livrare va sosi abia în prima săptămână din martie, astfel încât să nu primiți două pachete la o săptămână distanță.
În fiecare lună veți primi o pereche de boxeri și nu va mai trebui să vă faceți griji că ați găsit în garderoba dvs. o pereche de lenjerie intimă găurită.... Asta nu vi se va întâmpla! Puteți comanda produsele și cu plata la livrare.
Odată cu prima comandă achitați prețul întregii comenzi, pentru toate perechile de boxeri comandați. Așadar, dacă vă comandați boxeri pentru 3 luni, o dată cu prima comandă veți achita 3x boxeri.
Celelalte două comenzi nu va mai trebui să le achitați. Livrarea va fi întotdeauna gratuită - țineți doar cont de faptul că nu este posibil să folosiți serviciul de expediere Messenger.

Și cică fără muncă, nici boxeri ...adică răsplată :)

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–6 din 6 articole
1–6 din 6 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.