Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Vrei să ai în sertar o lenjerie intimă grozavă, dar nu vrei să petreci mai mult timp decât este cu adevărat necesar pentru ea? Atunci un abonament de lenjerie este perfect pentru tine! Poți alege dintre pantaloni scurți sau boxeri de la mărci populare precum Styx și Nedeto, iar o dată pe trimestru vom adăuga o pereche de șosete confortabile Styx...

Vrei să ai în sertar o lenjerie intimă grozavă, dar nu vrei să petreci mai mult timp decât este cu adevărat necesar pentru ea? Atunci un abonament de lenjerie este perfect pentru tine! Poți alege dintre pantaloni scurți sau boxeri de la mărci populare precum Styx și Nedeto, iar o dată pe trimestru vom adăuga o pereche de șosete confortabile Styx ca un cadou pentru orice ocazie.

Lenjerie intimă care ți se potrivește ca o a doua piele

Deși este de neînțeles pentru noi, pentru unii oameni alegerea lenjeriei de corp nu este deloc importantă... De aceea, am decis să le ușurăm situația - un singur clic și, o dată la trei luni, un pachet plin de boxeri sau boxeri bărbătești foarte potriviți va ajunge în cutia poștală.

Oferim boxerii Nedeto sub formă de abonament pentru 6 sau 12 luni, puteți alege un abonament pentru boxeri și pantaloni scurți Styx pentru 3, 6 sau 12 luni. Depinde de dumneavoastră cât de des doriți să primiți pachete surpriză. Abonamentele pentru lenjerie intimă au un avantaj în plus față de alte comenzi, deoarece taxele poștale sunt suportate de noi. Și cu un abonament pe un an, vă puteți bucura și de un cadou special - o dată la trei luni, vă vom trimite șosete Styx. Nici acestea nu sunt niciodată suficiente.

Avem mare grijă de lenjeria noastră intimă pentru a ne asigura că vi se potrivește perfect și că este confecționată dintr-un material confortabil la atingere și la purtarea de zi cu zi. Datorită croielii sofisticate, vă puteți bucura de un confort suprem de neegalat.

Cum comand un abonament de lenjerie?

Fiecare bărbat merită lenjerie intimă de lux - și, bineînțeles, fiecare se simte confortabil cu ceva puțin diferit. De aceea, abonamentul nostru de lenjerie vă permite să alegeți dacă vă trimitem boxeri strâmți sau pantaloni scurți mai largi. Elasticul din talie este, de asemenea, selectabil - preferați designul clasic sau elasticul țesut modern cu aspect sportiv.


Sfat special: Un abonament de lenjerie poate fi un cadou minunat pentru orice bărbat - partener, frate sau tată! Dacă doriți ceva special pentru ei de ziua lor de naștere, de sărbători sau de Crăciun, atunci aceasta este calea de urmat.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–20 din 20 articole
1–20 din 20 articole