120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Menstruația aduce multor femei un somn agitat. Este foarte neplăcut să fii trezit noaptea de o senzație de umezeală sau de aburi. Cu chiloții menstruali pentru noapte, nimic nu vă va deranja în timp ce dormiți. Nu va mai trebui să dormiți pe jumătate adormit și să verificați în mod constant dacă ați avut scurgeri. Și nu va trebui să vă luați alt...

Menstruația aduce multor femei un somn agitat. Este foarte neplăcut să fii trezit noaptea de o senzație de umezeală sau de aburi. Cu chiloții menstruali pentru noapte, nimic nu vă va deranja în timp ce dormiți. Nu va mai trebui să dormiți pe jumătate adormit și să verificați în mod constant dacă ați avut scurgeri. Și nu va trebui să vă luați alte "măsuri de siguranță", cum ar fi un prosop, pentru a vă băga în pat. De asemenea, puteți utiliza chiloții menstruali de noapte ca dispozitiv de siguranță pentru cupa menstruală sau tamponul. Există, de asemenea, chiloți menstruali disponibili pentru menstruația medie și ușoară.

Chiloții ca ajutoare menstruale ecologice pentru noapte

Unele femei se mulțumesc noaptea doar cu chiloți menstruali pentru menstruațiile abundente. Cu toate acestea, nu toate femeile se pot simți în siguranță în ele în timp ce dorm. Chiloții menstruali de noapte au un spate prelungit sau chiar o parte absorbantă în față, spre deosebire de cei de uz zilnic. Prin urmare, puteți dormi pe spate sau pe burtă fără să vă temeți că veți adormi. Avantajul chiloților menstruali este utilizarea lor repetată. Doar spălați-le și le puteți purta din nou și din nou. Prin urmare, acestea reprezintă o alternativă ecologică la alte produse menstruale de unică folosință de noapte. Chiloții menstruali sunt disponibili în modele fără cusături, sport și dantelă. Alegeți-le pe cele care vi se potrivesc. Descoperă gama largă de chiloți menstruali de la Love Luna sau Meracus.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–27 din 27 articole
1–27 din 27 articole