120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru


Lenjerie intimă Playtex


Playtex este un brand global de lenjerie intimă cu o gamă de sutiene și articole pentru modelare, precum și produse care oferă soluții pentru siluetele greu de ajustat. Sutienele Playtex moderne și fabuloase oferă o susținere de neegalat și o potrivire perfectă.


Playtex a fost prima companie care a făcut reclamă la lenjerie intimă la televiziunea națională în 1955, scrisă de Howard Shavelson pentru Olgilvie și Mather, și prima care a arătat o femeie purtând doar un sutien de la brâu în sus, într-o reclamă din 1977.


Lenjeria intimă Playtex oferă doamnelor un confort excepțional pentru purtatul de zi cu zi. În special, filozofia brandului este de a evidenția individualitatea femeilor, oferind opțiuni în care nu sunt necesare compromisuri.

Categorii preferate

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.