120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Cui nu-i place să economisească bani la cumpărături? Oricine își urmărește cu atenție bugetul încearcă să cumpere articole de calitate, în mod ideal la preț redus. Bunurile la preț redus nu înseamnă neapărat că sunt de proastă calitate. Trebuie doar să știți că cumpărați de la un comerciant cu amănuntul dovedit și de încredere. Multe mărci de ca...

Cui nu-i place să economisească bani la cumpărături? Oricine își urmărește cu atenție bugetul încearcă să cumpere articole de calitate, în mod ideal la preț redus. Bunurile la preț redus nu înseamnă neapărat că sunt de proastă calitate. Trebuie doar să știți că cumpărați de la un comerciant cu amănuntul dovedit și de încredere. Multe mărci de calitate pregătesc promoții și reduceri pentru clienții lor, datorită cărora aceștia pot cumpăra produse de marcă la prețuri mai bune.

Ce înseamnă ambalaj deteriorat?

Mărfurile cu ambalaje deteriorate pot fi cumpărate, de obicei, cu o reducere de zeci de procente. Bunurile în sine nu sunt deteriorate. Doar ambalajul original este deteriorat. Deteriorarea ambalajelor produselor poate apărea în timpul manipulării în depozit, în magazin sau în timpul transportului. Capacul poate fi lovit sau doar ușor deteriorat. Mărfurile despachetate, de exemplu pentru inspecție, intră, de asemenea, în această categorie. Singurul minus pe care îl au produsele este ambalajul degradat. Dacă vă preocupă în principal calitatea bunurilor și nu vă bazați pe ambalajul original, o astfel de achiziție este avantajoasă pentru dumneavoastră. Vânzarea de bunuri cu ambalaje deteriorate este una dintre promoțiile populare de reduceri, care includ transport gratuit sau ambalaje la preț redus.

Afișați mai multe