120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Vrei să le cumperi copiilor tăi lenjerie intimă de calitate care să nu-ți distrugă portofelul? Căutați pachete de îmbrăcăminte și lenjerie de corp pentru copii la preț de chilipir. Faceți rost de lenjerie intimă pentru fete și băieți la un preț de chilipir. Lasă-te inspirat de gama noastră de chiloți pentru fete, chiloți pentru băieți, boxeri și...

Vrei să le cumperi copiilor tăi lenjerie intimă de calitate care să nu-ți distrugă portofelul? Căutați pachete de îmbrăcăminte și lenjerie de corp pentru copii la preț de chilipir. Faceți rost de lenjerie intimă pentru fete și băieți la un preț de chilipir. Lasă-te inspirat de gama noastră de chiloți pentru fete, chiloți pentru băieți, boxeri și boxeri. Există, de asemenea, șosete pentru uzura de zi cu zi sau șosete pentru activități sportive.

Ce este un pachet de lenjerie intimă pentru copii la preț redus

Dacă vrei să le cumperi copiilor tăi lenjerie intimă nouă și să economisești bani în același timp, caută pachetele la ofertă. Vei găsi în ele mai mult de o piesă de lenjerie intimă sau lenjerie în diferite variante. De obicei, acestea sunt pachete de chilipiruri de șosete pentru copii, care conțin șosete de diferite culori și modele. În mod similar, există pachete de chilot de chilot pentru fete sau boxeri pentru băieți, etc. Avantajul este că un pachet vă va costa mai puțini bani în comparație cu achiziționarea de piese individuale. Acest lucru se numește cumpărături inteligente.

La ce să fii atent când alegi lenjeria de corp pentru copii

Atunci când alegeți lenjeria intimă pentru copii, acordați atenție calității materialelor și mărimii potrivite. Lenjeria intimă este cea mai apropiată de corp, așa că trebuie să se simtă confortabil pe piele. Pariul sigur este lenjeria de corp din bumbac sau din bumbac combinat cu elastan pentru a-i conferi elasticitate. Lenjeria de corp nu trebuie să limiteze mișcările copiilor. În același timp, trebuie să fie perfect absorbantă și să îndepărteze transpirația de corp.

Lenjerie intimă cu un design jucăuș pe care copiii îl vor adora

Copiii iubesc culorile vesele și imaginile jucăușe. Nu veți găsi lenjerie intimă originală doar în reduceri și în pachetele la preț redus. Fă-ți copiii fericiți cu șosete cu animale sau chiloți sau chiloți cu personaje de poveste. Băieții vor avea succes cu imprimeuri cu eroi de benzi desenate, iar fetele cu Mickey Mouse și Minnie.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 85 articole
pe pagină
1–30 din 85 articole