Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Fii perfect tu însuți. Poartă lenjerie intimă pentru femei care îți învelește pielea în cele mai confortabile materiale. Dacă veți căuta bine, veți găsi piese selectate cu reduceri uriașe. Chiar și lenjeria intimă ieftină este de înaltă calitate. Alegeți dintr-o gamă de lenjerie de designer pentru femei. Chiloți clasici, tanga, pantaloni scurți ...

Fii perfect tu însuți. Poartă lenjerie intimă pentru femei care îți învelește pielea în cele mai confortabile materiale. Dacă veți căuta bine, veți găsi piese selectate cu reduceri uriașe. Chiar și lenjeria intimă ieftină este de înaltă calitate. Alegeți dintr-o gamă de lenjerie de designer pentru femei. Chiloți clasici, tanga, pantaloni scurți sau brazilieni? Șosete înalte sau joase? În gama noastră largă veți găsi exact ceea ce aveți nevoie. Preferați mărcile globale, inclusiv, de exemplu, Tommy Hilfiger, sau preferați lenjeria cehă? Avem ceva pentru toate!

Nu face compromisuri și alege din lenjeria de calitate pentru femei

Pentru ce ocazie cauți lenjerie intimă? Pentru momente intime pline de pasiune, lenjeria sexy de la Obsessive este perfectă. Tăieturile rafinate și materialele mai moi decât o pană vă vor face o zeiță. Dacă sunteți în căutarea unor piese atemporale, potrivite pentru orice ocazie, optați pentru un design monocrom universal, cum ar fi cele oferite de Calvin Klein. V-ați săturat de zilele de lucru care sunt o copie fidelă? Fii o rebelă și poartă piese colorate, cu imprimeuri jucăușe. Aduceți culoare în cenușiul plictisitor al vieții de zi cu zi.

Vrei să știi un secret? Atunci când alegeți lenjeria intimă pentru femei, ocazia nu contează la fel de mult ca și calitatea materialelor. Optați pentru bumbac sau bambus și alte materiale naturale în care pielea dumneavoastră se simte bine.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 1850 articole
pe pagină
1–30 din 1850 articole