Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Poartă lenjerie intimă pentru bărbați care combină un design sofisticat cu o potrivire confortabilă. Unele piese le puteți prinde chiar și cu o reducere mare. Da: Uite, Smurf! Privește! Lenjeria intimă de calitate este un element de bază în garderoba fiecărui bărbat. Nu faceți compromisuri atunci când alegeți unul. Pariați pe materiale dovedite ...

Poartă lenjerie intimă pentru bărbați care combină un design sofisticat cu o potrivire confortabilă. Unele piese le puteți prinde chiar și cu o reducere mare. Da: Uite, Smurf! Privește! Lenjeria intimă de calitate este un element de bază în garderoba fiecărui bărbat. Nu faceți compromisuri atunci când alegeți unul. Pariați pe materiale dovedite pe care pielea dvs. le va iubi și pe mărci dovedite de nume mondiale și cehe. Aveți deja în sertar lenjerie intimă de la brandul de lux Calvin Klein?

Designer de lenjerie de corp pentru bărbații care doresc calitate

Lenjerie intimă de culoare solidă, asta e de bază. Îl puteți purta cu orice ocazie. Este elegantă, atemporală, discretă și vă face să vă simțiți întotdeauna ca un profesionist. Marca americană Tommy Hilfiger, de exemplu, propune tocmai acest tip de lenjerie intimă pentru bărbați. Dacă preferați mai multă lenjerie de corp cehă, optați pentru tânărul brand ceh Nedeto, care face parte din Trenýrkárna. În oferta sa puteți găsi în principal piese monocrome sau lenjerie intimă monocromă cu un imprimeu subtil. Cu toate acestea, gama de lenjerie intimă pentru bărbați include, de asemenea, piese amuzante și jucăușe. De exemplu, pantalonii scurți și boxerii de la Styx și Dedoles vor fi o adevărată plăcere de purtat.


Cea mai confortabilă lenjerie intimă este confecționată din bumbac sau dintr-un amestec de bumbac și elastan. Datorită elastanului, bumbacul capătă elasticitate, astfel încât lenjeria intimă se adaptează perfect formei tale. Bumbacul este materialul natural care este cel mai confortabil pentru pielea dumneavoastră.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 3236 articole
pe pagină
1–30 din 3236 articole