120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

O lenjerie intimă calitativă și confortabilă nu trebuie să vă coste întreg salariul. Aruncați o privire la oferta noastră de lenjerie intimă pentru bărbați și femei și convingeți-vă singuri! Acum puteți achiziționa articolele dvs. preferate cu o reducere de până la 50% sau în seturi avantajoase, la super prețuri. Atenție însă – lichidarea de sto...

O lenjerie intimă calitativă și confortabilă nu trebuie să vă coste întreg salariul. Aruncați o privire la oferta noastră de lenjerie intimă pentru bărbați și femei și convingeți-vă singuri! Acum puteți achiziționa articolele dvs. preferate cu o reducere de până la 50% sau în seturi avantajoase, la super prețuri. Atenție însă – lichidarea de stoc de lenjerie intimă include și ultimele mărimi și modele ale unor articole care apoi nu vor mai fi disponibile. Așa că nu ezitați și faceți-vă o bucurie chiar astăzi.

Cum să alegeți o lenjerie intimă care se potrivește perfect?

Faceți-vă o bucurie și oferiți garderobei dvs. o adiere proaspătă sub forma lenjeriei intime calitative, cu reducere de 50%. Acordați o atenție deosebită alegerii materialului, care trebuie să fie foarte plăcut la purtat, elastic și mai ales să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic sunt grozave lenjeriile fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Nu trebuie să vă temeți nici de amestecul de fibre sintetice – nici elastanul și nici poliesterul, în cantități mai mici nu fac rău, dimpotrivă prelungesc durata de viață și cresc elasticitatea și rezistența lenjeriei. Aruncați o privire la aceastălenjerie intimă calitativă, la reducere sau achiziționați în valoare de peste 199 RON și aveți transportul gratuit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 362 articole
pe pagină
1–30 din 362 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.