120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

O lenjerie intimă calitativă și confortabilă nu trebuie să vă coste întreg salariul. Aruncați o privire la oferta noastră de lenjerie intimă pentru bărbați și femei și convingeți-vă singuri! Acum puteți achiziționa articolele dvs. preferate cu o reducere de până la 50% sau în seturi avantajoase, la super prețuri. Atenție însă – lichidarea de sto...

O lenjerie intimă calitativă și confortabilă nu trebuie să vă coste întreg salariul. Aruncați o privire la oferta noastră de lenjerie intimă pentru bărbați și femei și convingeți-vă singuri! Acum puteți achiziționa articolele dvs. preferate cu o reducere de până la 50% sau în seturi avantajoase, la super prețuri. Atenție însă – lichidarea de stoc de lenjerie intimă include și ultimele mărimi și modele ale unor articole care apoi nu vor mai fi disponibile. Așa că nu ezitați și faceți-vă o bucurie chiar astăzi.

Cum să alegeți o lenjerie intimă care se potrivește perfect?

Faceți-vă o bucurie și oferiți garderobei dvs. o adiere proaspătă sub forma lenjeriei intime calitative, cu reducere de 50%. Acordați o atenție deosebită alegerii materialului, care trebuie să fie foarte plăcut la purtat, elastic și mai ales să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic sunt grozave lenjeriile fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Nu trebuie să vă temeți nici de amestecul de fibre sintetice – nici elastanul și nici poliesterul, în cantități mai mici nu fac rău, dimpotrivă prelungesc durata de viață și cresc elasticitatea și rezistența lenjeriei. Aruncați o privire la aceastălenjerie intimă calitativă, la reducere sau achiziționați în valoare de peste 199 RON și aveți transportul gratuit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 408 articole
pe pagină
1–30 din 408 articole