120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie intimă pentru copii, care să fie comodă, elegantă și cusută din materiale calitative? Mizați pe acești boxeri copii , confecționați de brandul Styx, cusuți în Cehia și având o compoziție de bumbac 100% . Nu numai dvs., ci și micuții dvs. vor fi încântați de ei - pentru că aceste șorturi vesele pentru copii sunt extrem de confor...

Căutați lenjerie intimă pentru copii, care să fie comodă, elegantă și cusută din materiale calitative? Mizați pe acești boxeri copii , confecționați de brandul Styx, cusuți în Cehia și având o compoziție de bumbac 100% . Nu numai dvs., ci și micuții dvs. vor fi încântați de ei - pentru că aceste șorturi vesele pentru copii sunt extrem de confortabile, lasă pielea să respire și sunt adecvate, chiar și pentru pielea sensibilă a celor mici. Și ca să fie clar – boxerii Styx sunt adecvați atât pentru fete, cât și pentru băieți!

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru copii?

Pielea copiilor este foarte predispusă la iritații, așa că dați întâietate materialelor naturale atunci când alegeți lenjeria intimă a celor mici. Bumbacul organic este cel mai popular, dar boxerii pentru copii confecționați din fibre de bambus, modal sau lână merino sunt și ei foarte apreciați. Pentru a vă face alegerea mai ușoară, facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că veți găsi o gamă suficient de largă de lenjerie pentru băieți și fete, realizată ținând cont de pielea sensibilă a copiilor. Ne concentrăm pe o formă confortabilă, pe materiale naturale și pe un design original, care să fie pe placul copiilor de toate vârstele.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 107 articole
pe pagină
1–30 din 107 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.