Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Căutați lenjerie intimă pentru copii, care să fie comodă, elegantă și cusută din materiale calitative? Mizați pe acești boxeri copii , confecționați de brandul Styx, cusuți în Cehia și având o compoziție de bumbac 100% . Nu numai dvs., ci și micuții dvs. vor fi încântați de ei - pentru că aceste șorturi vesele pentru copii sunt extrem de confor...

Căutați lenjerie intimă pentru copii, care să fie comodă, elegantă și cusută din materiale calitative? Mizați pe acești boxeri copii , confecționați de brandul Styx, cusuți în Cehia și având o compoziție de bumbac 100% . Nu numai dvs., ci și micuții dvs. vor fi încântați de ei - pentru că aceste șorturi vesele pentru copii sunt extrem de confortabile, lasă pielea să respire și sunt adecvate, chiar și pentru pielea sensibilă a celor mici. Și ca să fie clar – boxerii Styx sunt adecvați atât pentru fete, cât și pentru băieți!

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru copii?

Pielea copiilor este foarte predispusă la iritații, așa că dați întâietate materialelor naturale atunci când alegeți lenjeria intimă a celor mici. Bumbacul organic este cel mai popular, dar boxerii pentru copii confecționați din fibre de bambus, modal sau lână merino sunt și ei foarte apreciați. Pentru a vă face alegerea mai ușoară, facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că veți găsi o gamă suficient de largă de lenjerie pentru băieți și fete, realizată ținând cont de pielea sensibilă a copiilor. Ne concentrăm pe o formă confortabilă, pe materiale naturale și pe un design original, care să fie pe placul copiilor de toate vârstele.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 187 articole
pe pagină
1–30 din 187 articole