120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Pachetele de lenjerie intimă la preț redus îți salvează portofelul. De ce? Pentru că, dacă comandați mai multe, fiecare piesă de lenjerie va fi mai ieftină decât dacă ați cumpăra una câte una. Și care este un alt avantaj al pachetelor de lenjerie de corp? De exemplu, variabilitatea. Unele pachete conțin lenjerie intimă în diferite culori, astfel...

Pachetele de lenjerie intimă la preț redus îți salvează portofelul. De ce? Pentru că, dacă comandați mai multe, fiecare piesă de lenjerie va fi mai ieftină decât dacă ați cumpăra una câte una. Și care este un alt avantaj al pachetelor de lenjerie de corp? De exemplu, variabilitatea. Unele pachete conțin lenjerie intimă în diferite culori, astfel încât le puteți combina cu ușurință cu hainele pe care le aveți deja acasă. În plus, puteți testa ce culoare vi se potrivește cu adevărat. Pachetele de reduceri sunt printre cele mai populare promoții de reduceri. Care sunt ceilalți?

Lenjeria intimă ieftină nu înseamnă că este de slabă calitate

Unii oameni consideră că lenjeria intimă ieftină este un gunoi care se destramă după prima spălare. Dar atunci când dai peste reduceri sau transport gratuit, poți obține, de exemplu, un pachet de chiloți pentru femei sau boxeri pentru bărbați de la mărci internaționale și cehe la prețuri atractive. Și numai numele de marcă este o garanție a calității.


Pachetele noastre de șosete și alte articole de lenjerie intimă pentru bărbați și femei includ piese monocrome și atemporale sau lenjerie cu imprimeuri jucăușe și culori vesele. De asemenea, puteți alege combinații. Culoare solidă și tipărite într-un singur pachet. Cu pachetele de chilipiruri, faceți o singură achiziție și sunteți gata pentru lunile următoare.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 1758 articole
pe pagină
1–30 din 1758 articole