120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Seturile avantajoase cu lenjerie intimă sunt o ocazie grozavă de a achiziționa produse și a economisi bani în același timp. Transportul gratuit sau un anumit % ca și reducere sunt ceva absolut normal. Aici veți găsi de exemplu boxeri Diesel și Calvin Klein, dar și chiloți  Calvin Klein și multe altele. Cine preferă să cumpere în seturi avantajo...

Seturile avantajoase cu lenjerie intimă sunt o ocazie grozavă de a achiziționa produse și a economisi bani în același timp. Transportul gratuit sau un anumit % ca și reducere sunt ceva absolut normal. Aici veți găsi de exemplu boxeri Diesel și Calvin Klein, dar și chiloți  Calvin Klein și multe altele. Cine preferă să cumpere în seturi avantajoase, atunci cu siguranță va găsi ceea ce îi place între seturile cu două sau trei produse.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 359 articole
pe pagină
1–30 din 359 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.