120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjerie Intimă Diesel

Sunteți un fan al eleganței informale? Atunci lenjeria intimă bărbați și femei marca Diesel, sexy, îndrăzneață și încrezătoare, vi se va potrivi perfect. Exact așa vă veți simți atunci când veți purta una dintre piesele iconice ale acestui brand italian, care a apărut pentru prima dată pe scena modei în 1978. Nu aveți cum să dați greș atunci când introduceți în garderoba dvs. chiloții tanga damă și chiloții Diesel, sau boxerii bărbați Diesel.

Lenjeria intimă Diesel bazează pe originalitate

Iconicul brand Diesel, care se remarcă prin unicitate și design original, vă îmbracă din cap până în picioare, indiferent de ceea ce ați plănuit pentru ziua respectivă. Elemente de bază ale acestuia sunt șosetele Diesel și lenjeria intimă, care vă vor însoți de la răsărit până la apus. Pe lângă lenjeria intimă clasică, care constituie baza fiecărei garderobe, oferta noastră include și piese mai îndrăznețe și mai puțin tradiționale - de exemplu, body-uri și sutiene sport Diesel pentru femei sau chiloții bărbați și boxeri jockstraps pentru bărbați Diesel.

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 38 articole
pe pagină
1–30 din 38 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.