120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjerie intimă Calvin Klein

Lenjeria intimă bărbați și femei de la Calvin Klein este atemporală, minimalistă și incredibil de confortabilă. La faima acestui brand renumit a contribuit și natura controversată a designerului însuși, care în reclamele sale distribuie figuri celebre din lumea showbizului. Sutiene damă dar și chiloții Calvin Klein sunt îmbrăcate de supermodele de renume, în timp ce iconicii boxeri și boxeri largi Calvin Klein îmbracă trupurile bine lucrate ale vedetelor de la Hollywood și din sport. Bineînțeles, nu vă putem garanta că în lenjeria intimă Calvin Klein veți arăta la fel ca și Kate Moss sau David Beckham, însă cu siguranță purtând-o vă veți simți ca pe covorul roșu.

Lenjerie intimă Calvin Klein pentru orice ocazie

Lenjeriile unisex Calvin Klein satisfac tot ceea ce vă doriți de la aceste articole de îmbrăcăminte. Nu le lipsesc nici designul atemporal, croiala confortabilă dar și emblematicul elastic lat cu logo-ul brandului, pe care îl cunoașteți bine din reclame și panouri publicitare. Pe lângă lenjeria intimă clasică, care constituie baza fiecărei garderobe, oferta noastră include și piese mai îndrăznețe și mai puțin tradiționale - de exemplu chiloți tanga damă sau chiloți bărbați și boxeri jockstraps Calvin Klein. Chiar și o astfel de extravaganță este în spiritul minimalismului, al liniilor curate și, mai presus de toate, al confortului.

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 182 articole
pe pagină
1–30 din 182 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.