120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru


Lenjerie intimă Calvin Klein


Introducerea brandului Calvin Klein ar putea fi un brand de lung metraj... Ceea ce vă putem spune este că vă veți îndrăgosti de lenjeria intimă Calvin Klein, asta dacă nu ați descoperit-o și nu o îndrăgiți deja.


Din când în când, scoate pe piață o nouă combinație de culori pentru lenjeria intimă, dar pentru cei care cunosc deja acest brand, CK are și produsul său specific. Este vorba de acele colecții care nu se schimbă și rămân cu noi timp de mulți ani.

Fie că este vorba de lenjerie intimă pentru femei sau pentru bărbați, Calvin Klein face de toate. Gamă largă de culori, piese clasice sau extravagante. Pentru domni, boxeri, chiloți, boxeri largi, pijamale, boxeri jockstraps și pentru doamne chiloți , tangasutiene și pijamale și multe altele.

În gama de lenjerie intimă Calvin Klein puteți găsi tot ceea ce căutați. În mai multe tipuri de modele și mai ales din nenumărate materiale, printre care și bumbac, elastan, poliester, modal, nailon și multe altele.

Așadar, știți deja ce căutați?

Lenjerie intimă Calvin Klein

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 102 articole
pe pagină
1–30 din 102 articole
1–30 din 102 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.