120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Nedeto.ro - despre noi

Cum a început totul?

Pur și simplu nu existau suficiente fonduri pentru a cumpăra o gamă completă de produse,
pentru a intra pe piața de îmbrăcăminte online.
Așa că am decis să ne aruncăm în vâltoarea afacerii cu doar câțiva boxeri și a mers.
În prezent, suntem numărul unu pe piața online de lenjerie de corp pentru bărbați din Cehia și ne dezvoltăm în continuare.
Ne străduim nu numai să fim numărul unu în materie de lenjerie de corp pentru bărbați, ci și în materie de lenjerie de corp pentru femei.
Obiectivele ridicate ne ghidează înainte timp de peste 10 ani.

Câteva cifre:

Găsiți la noi peste 45 de branduri de lenjerie intimă.
Ne puteți vizita în 2 magazine fizice în Praga.
Avem în stoc peste 250.000 de articole de lenjerie de corp.
Numărul ideal de clienți mulțumiți? 100 %, bineînțeles!

Echipa Nedeto.ro


Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.