120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Datorită vânzării de îmbrăcăminte pentru copii, puteți obține piese selectate la prețuri atractive. Reducerile la îmbrăcămintea pentru copii ajung chiar și până la 80%. Pentru un preț atrăgător puteți achiziționa șosete, chiloți, chiloți bărbați, boxeri largi sau boxeri. Faceți o bucurie celor mici și cumpărați-le lenjerie intimă în culori vii. ...

Datorită vânzării de îmbrăcăminte pentru copii, puteți obține piese selectate la prețuri atractive. Reducerile la îmbrăcămintea pentru copii ajung chiar și până la 80%. Pentru un preț atrăgător puteți achiziționa șosete, chiloți, chiloți bărbați, boxeri largi sau boxeri. Faceți o bucurie celor mici și cumpărați-le lenjerie intimă în culori vii. Și ce le va aduce un zâmbet larg pe micile fețe? Lenjeria intimă cu imprimeuri vesele. Ce ziceți de animale, personaje de desene animate sau imagini din benzile desenate?

Lichidare de stoc la articolele pentru copii

Din ce fel de îmbrăcăminte pentru copii puteți alege? Pentru băieți am pregătit boxeri largi, boxeri și chiloți cu un design clasic monocrom, dar și cu imprimeuri elegante. Ce ziceți de dungi, carouri, lilieci sau Paw Patrol? Pentru fete, am pregătit chiloți din bumbac cu imagini cu Minnie, păpușa Barbie sau cu imprimeuri cu animale. Șosetele pentru băieți și fete sunt disponibile atât în varianta înaltă, cât și în varianta joasă, până la gleznă. Puteți alege dintre articole cu un design sportiv sau clasic. Chiar și șosetele au un design jucăuș și atrăgător.

La ce trebuie să aveți grijă atunci când alegeți

Atunci când alegeți lenjerie intimă și îmbrăcăminte ieftină pentru copii, acordați atenție materialelor din care sunt confecționate, croielii și dimensiunilor corecte. Șosetele nu trebuie să se ruleze, dar în același timp degetele trebuie să aibă suficient spațiu. Acestea nu trebuie să strângă glezna. În cazul boxerilor și a boxerilor largi pentru băieți, optați pentru un elastic țesut care să fie confortabil, să nu strângă pielea și să mențină lenjeria intimă acolo unde trebuie. Chiloții de fete nu trebuie să frece partea inghinală a piciorului. Banda elastică nu trebuie să provoace iritații. Alegeți lenjerie intimă care să fie confecționată mai ales din bumbac sau din bumbac și elastan, acesta din urmă oferindu-i elasticitate. În aceste materiale, pielea sensibilă a copiilor se simte fericită.

Ce sunt seturile avantajoase

Dacă vreți să achiziționați ieftin îmbrăcăminte pentru copii, veți fi interesați de seturile avantajoase de lenjerie intimă. În set veți găsi în general trei sau mai multe articole care sunt fie identice, fie diferite ca design. Achiziționarea lenjeriei intime în seturi avantajoase este mult mai ieftină decât cumpărarea individuală a articolelor.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 220 articole
pe pagină
1–30 din 220 articole