Crăciun de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Cauți un cadou pentru tatăl, bunicul, fratele sau partenerul tău? Cu papuci colorați și veseli, cu siguranță nu veți da greș. Papucii eleganți Dedoles sunt disponibili cu o varietate de motive, astfel încât este ușor să alegeți un design care să dea lovitura. Nu mai trebuie să vă gândiți la ce să îi faceți cadou tipului de la IT, fotografului, g...

Cauți un cadou pentru tatăl, bunicul, fratele sau partenerul tău? Cu papuci colorați și veseli, cu siguranță nu veți da greș. Papucii eleganți Dedoles sunt disponibili cu o varietate de motive, astfel încât este ușor să alegeți un design care să dea lovitura. Nu mai trebuie să vă gândiți la ce să îi faceți cadou tipului de la IT, fotografului, grădinarului, pasionatului de benzi desenate sau iubitorului de animale. Papucii cu motive vesele vor face fericit orice bărbat.

Papuci de casă nu doar pentru casă

Atunci când alegeți papuci pentru bărbați, cel mai important lucru este dimensiunea. Papucii trebuie să stea bine pe picior. Papucii de casă de mărime prea mică ar aluneca din picior, în timp ce o mărime prea mare ar lăsa călcâiul să se vadă. Dacă ești în căutarea unor papuci de casă confortabili, cu siguranță îți dorești unii care au căptușeală din spumă cu memorie și care se potrivesc perfect piciorului tău. Avantajul papucilor din material textil slip-on este greutatea lor redusă, astfel încât sunt o alegere excelentă și pentru călătorii. Chiar și într-un mediu străin, vă veți simți ca acasă în papucii voioși pentru bărbați.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–10 din 10 articole
1–10 din 10 articole