120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru


Lenjerie intimă Boma


Vreți să mergeți încălțați cu șosete cehești? Faceți cunoștință cu brandul Boma, care confecționează șosete calitative cehești. În repertoriul său veți găsi șosete pentru bărbați și șosete damă, dar și șosete pentru băieți și fetițe. Puteți alege între șosete până la gleznă sau șosete cu design înalt.


Șosete cehești Boma


Compania Boma verifică fiecare fir din procesul de producție, astfel încât vă puteți baza pe calitate, confort și funcționalitate. Baza unor șosete confortabile este un tiv care nu zgârie și materiale de calitate. Boma confecționează șosete pentru copii, bărbați și șosete damă din bumbac cu aditivi elastici. Datorită acestora, șoseta se așează bine pe picior, indiferent de activitatea pe care o întreprindeți. Printre cele mai populare șosete pentru copii se numără cele cu motive de poveste sau cu imagini de animale. Ceilalți, chiar și adulții, pot alege dintr-o gamă de modele jucăușe. Cine nu apreciază diversitatea, poate opta pentru modelele simple, monocrome. Dacă sunteți pasionat de sport, brandul Boma vă oferă șosete sport fabricate din bumbac froté, care absorb perfect umiditatea. În oferta companiei puteți găsi și ciorapi lungi, șosete peste genunchi sau lenjerie intimă pentru copii, chiar și boxeri pentru băieți.

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–9 din 9 articole
1–9 din 9 articole
1–9 din 9 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.