120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie pentru băieți, care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Mizați pe acești boxeri pentru băieți ai brandului Styx, cusuți în Cehia și cu o compoziție de 100% bumbac. Datorită acestei calități, permit pielii să respire, sunt plăcuți la atingere și adecvați pentru pielea sensibilă a ...

Căutați lenjerie pentru băieți, care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Mizați pe acești boxeri pentru băieți ai brandului Styx, cusuți în Cehia și cu o compoziție de 100% bumbac. Datorită acestei calități, permit pielii să respire, sunt plăcuți la atingere și adecvați pentru pielea sensibilă a copiilor. În plus, lenjeria intimă Styx confecționează multe modele originale și colorate, din care micuțul tău își va alege ceva cu siguranță.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru copii?

Pielea celor mici este foarte sensibilă la ceea ce intră în contact cu ea - se irită ușor, se înroșește sau provoacă mâncărimi. De aceea alegeți articolele de lenjerie intimă pentru fete și băieți ținând cont de calitatea materialelor folosite. Pentru uzul zilnic sunt de preferat acei boxeri pentru copii fabricați din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Pe de altă parte, pentru sport, luați-le lenjerii de corp elastică, din lână merinos, care absoarbe mirosurile și elimină eficient transpirația. Băieții vor aprecia boxerii, care se fixează bine pe corp, în timp ce fetele se vor bucura de sport în chiloții fără cusături, cu picior.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 52 articole
pe pagină
1–30 din 52 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.