Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Căutați lenjerie pentru băieți, care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Mizați pe acești boxeri pentru băieți ai brandului Styx, cusuți în Cehia și cu o compoziție de 100% bumbac. Datorită acestei calități, permit pielii să respire, sunt plăcuți la atingere și adecvați pentru pielea sensibilă a ...

Căutați lenjerie pentru băieți, care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Mizați pe acești boxeri pentru băieți ai brandului Styx, cusuți în Cehia și cu o compoziție de 100% bumbac. Datorită acestei calități, permit pielii să respire, sunt plăcuți la atingere și adecvați pentru pielea sensibilă a copiilor. În plus, lenjeria intimă Styx confecționează multe modele originale și colorate, din care micuțul tău își va alege ceva cu siguranță.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru copii?

Pielea celor mici este foarte sensibilă la ceea ce intră în contact cu ea - se irită ușor, se înroșește sau provoacă mâncărimi. De aceea alegeți articolele de lenjerie intimă pentru fete și băieți ținând cont de calitatea materialelor folosite. Pentru uzul zilnic sunt de preferat acei boxeri pentru copii fabricați din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Pe de altă parte, pentru sport, luați-le lenjerii de corp elastică, din lână merinos, care absoarbe mirosurile și elimină eficient transpirația. Băieții vor aprecia boxerii, care se fixează bine pe corp, în timp ce fetele se vor bucura de sport în chiloții fără cusături, cu picior.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 57 articole
pe pagină
1–30 din 57 articole