120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sezonul estival se află după colț și dvs. nu aveți ce purta? Este timpul pentru cumpărături. Achiziționați-vă noi costume de baie, rapid și din confortul casei dvs. Vă oferim costume de baie pentru bărbați și femei, cu diferite tipuri de siluete. Pentru doamnele puțin mai plinuțe, vă recomandăm să aruncați o privire la oferta noastră de costume...

Sezonul estival se află după colț și dvs. nu aveți ce purta? Este timpul pentru cumpărături. Achiziționați-vă noi costume de baie, rapid și din confortul casei dvs. Vă oferim costume de baie pentru bărbați și femei, cu diferite tipuri de siluete. Pentru doamnele puțin mai plinuțe, vă recomandăm să aruncați o privire la oferta noastră de costume de baie întregi, care conturează frumos silueta, având în același timp un aspect foarte sexy și interesant. Totul este exact la fel și la costumele de baie din două piese. Sunt disponibile în diferite croieli și modele. Avantajul este că puteți combina singură partea inferioară și sutienele de baie ale costumelor. Bărbații vor aprecia gama largă de costume de baie, în modele mai scurte sau mai lungi. Sunt foarte plăcute la atingere și se usucă în doar câteva minute. 

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.