120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Produsele de igienă menstruală se numără printre deșeurile care ne poluează semnificativ planeta. Dacă vă pasă de un mediu sănătos și doriți să reduceți deșeurile, începeți prin a folosi chiloții menstruali în timpul menstruației. Deoarece sunt lavabile, le puteți folosi timp de mai mulți ani. Chiloții menstruali adecvați sunt selectați în funcț...

Produsele de igienă menstruală se numără printre deșeurile care ne poluează semnificativ planeta. Dacă vă pasă de un mediu sănătos și doriți să reduceți deșeurile, începeți prin a folosi chiloții menstruali în timpul menstruației. Deoarece sunt lavabile, le puteți folosi timp de mai mulți ani. Chiloții menstruali adecvați sunt selectați în funcție de intensitatea perioadei menstruale. Chiloții menstruali sunt disponibili pentru menstruații slabe, normale și puternice. Ajutoarele menstruale (chiloții) pentru menstruația normală sunt, de obicei, potrivite pentru o menstruație de intensitate medie.

Ajutoare ecologice pentru o menstruație normală

În timpul menstruației normale, puteți purta tot felul de ajutoare. Pe lângă tampoane și tampoane, există și soluții mai ecologice, sub formă de cupe sau chiloți menstruali. Corpul fiecărei femei reacționează diferit la menstruație. Unele femei nu pot folosi ajutoarele menstruale care se introduc, așa că chiloții menstruali sunt cea mai confortabilă soluție pentru ele. Se poartă în același mod ca și chiloții clasici. Acestea au un strat absorbant special care absoarbe lichidele. Pielea sensibilă rămâne uscată. Datorită tratamentului antibacterian al țesăturii, nu există miros sau creștere bacteriană. În prezent sunt disponibili chiloți menstruali fără cusături, sport și dantelă. O categorie separată este reprezentată de chiloții de noapte menstruali, care au un strat absorbant extins care vă menține în siguranță chiar și atunci când stați întinsă în timpul somnului. Chiloții menstruali sunt oferiți de o serie de mărci, cum ar fi Love Luna sau Meracus.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–23 din 23 articole
1–23 din 23 articole