120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sezonul costumelor de baie este aici! Însă nu vă faceți griji, noi suntem perfect pregătiți. Avem pentru dvs. o nouă colecție deosebită de costume de baie pentru damă , în care dvs. veți fi vedeta. Alegeți-vă costume de baie de damă după dorințele dvs! Am pregătit pentru dvs. piese superbe, din care vă puteți alege separat partea superioară și ...

Sezonul costumelor de baie este aici! Însă nu vă faceți griji, noi suntem perfect pregătiți. Avem pentru dvs. o nouă colecție deosebită de costume de baie pentru damă , în care dvs. veți fi vedeta. Alegeți-vă costume de baie de damă după dorințele dvs! Am pregătit pentru dvs. piese superbe, din care vă puteți alege separat partea superioară și partea inferioară a costumelor de baie. Din acest motiv, este foarte puțin probabil să întâlniți pe altcineva la piscină sau pe malul mării care să aibă aceleași piese. Nu vă lăsați limitată de acele seturi unde se întâmplă adesea ca una din piesele costumelor de baie să nu se potrivească! La noi nu trebuie să vă temeți! Cu siguranță vă veți alege ceva din oferta noastră.

Costume de baie întregi, pentru damă

Și în acest sezon sunt la modă costumele de baie întregi. Soluția ideală pentru toate doamnele și domnișoarele care nu vor să își arate burtica, care vor să își acopere unele imperfecțiuni sau pentru pasionatele de înot. Costumele de baie pentru damă, întregi conturează frumos silueta. Datorită croielii moderne și a materialului de calitate, aceste costume de baie conturează frumos sânii și șoldurile. Cumpărați costume de baie care să vi se potrivească! Nu vă temeți să vă afișați pe plajă sau la piscină în aceste noi piese!

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.