120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sezonul costumelor de baie este aici! Însă nu vă faceți griji, noi suntem perfect pregătiți. Avem pentru dvs. o nouă colecție deosebită de costume de baie pentru damă , în care dvs. veți fi vedeta. Alegeți-vă costume de baie de damă după dorințele dvs! Am pregătit pentru dvs. piese superbe, din care vă puteți alege separat partea superioară și ...

Sezonul costumelor de baie este aici! Însă nu vă faceți griji, noi suntem perfect pregătiți. Avem pentru dvs. o nouă colecție deosebită de costume de baie pentru damă , în care dvs. veți fi vedeta. Alegeți-vă costume de baie de damă după dorințele dvs! Am pregătit pentru dvs. piese superbe, din care vă puteți alege separat partea superioară și partea inferioară a costumelor de baie. Din acest motiv, este foarte puțin probabil să întâlniți pe altcineva la piscină sau pe malul mării care să aibă aceleași piese. Nu vă lăsați limitată de acele seturi unde se întâmplă adesea ca una din piesele costumelor de baie să nu se potrivească! La noi nu trebuie să vă temeți! Cu siguranță vă veți alege ceva din oferta noastră.

Costume de baie întregi, pentru damă

Și în acest sezon sunt la modă costumele de baie întregi. Soluția ideală pentru toate doamnele și domnișoarele care nu vor să își arate burtica, care vor să își acopere unele imperfecțiuni sau pentru pasionatele de înot. Costumele de baie pentru damă, întregi conturează frumos silueta. Datorită croielii moderne și a materialului de calitate, aceste costume de baie conturează frumos sânii și șoldurile. Cumpărați costume de baie care să vi se potrivească! Nu vă temeți să vă afișați pe plajă sau la piscină în aceste noi piese!

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.