120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ne petrecem cam o treime din viață dormind, așa că de ce să nu facem acest lucru mai plăcut, îmbrăcând o pijama calitativă, care se potrivește perfect? Faceți-vă o bucurie și includeți în garderoba dvs. pijamale pentru femei sau pijamale pentru bărbați, în care vă puteți bucura de o seară relaxantă lângă șemineu, de un maraton de seriale pe Net...

Ne petrecem cam o treime din viață dormind, așa că de ce să nu facem acest lucru mai plăcut, îmbrăcând o pijama calitativă, care se potrivește perfect? Faceți-vă o bucurie și includeți în garderoba dvs. pijamale pentru femei sau pijamale pentru bărbați, în care vă puteți bucura de o seară relaxantă lângă șemineu, de un maraton de seriale pe Netflix sau chiar de un mic dejun de weekend în pat. Avem ceva pentru toată lumea - în oferta noastră veți găsi nu numai pijamale din satin și flanel, ci și pijamale de Crăciun și pijamale sexy pentru ocazii speciale. 

Dormiți ca în puf!

Și dvs. vă învârtiți toată noaptea de pe o parte pe alta, pijamaua vi se lipește de spate și se tot înfășoară sau vă strânge? Alegeți noile pijamale astfel încât acestea să fie lejere și confecționate dintr-un material calitativ. Adaptați-vă alegerea în funcție de sezon –  în timp ce în lunile de vară, maiourile și pantalonii scurți din satin răcoros sunt foarte utile, în timpul iernii vă vor încălzi sigur pijamalele de flanel pentru damă sau călduroasele șosete pentru bărbați. În orice caz, investiți în calitate. Durata de viață a pijamalelor depinde întotdeauna de calitatea confecționării lor.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 59 articole
pe pagină
1–30 din 59 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.