120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjerie intimă VoXX

Compania pur cehească VoXX și-a stabilit o sarcină nu tocmai ușoară – să se asigure co picioarele dvs. se vor simți ca în puf, fie ca sunt în mișcare sau se relaxează. De aceea, s-a pus pe cusut șosete pentru sport și timp liber, pentru a căror producție utilizează materiale funcționale binecunoscute, așa cum sunt CoolMax, SilproX, THERMOlite sau lână merino. Șosetele pentru damă și bărbați ale brandului VoXX au, datorită acestor materiale, formă anatomică, zone căptușite ce asigură confort în timpul purtării și lasă pielea să respire.

Șosete VoXX pentru sport și timp liber

Șosetele sport VoXX vă garantează confort maxim, ceea ce dvs. vă permite să vă axați doar pe performanță. La alegerea acestora, luați în considerare mărimea lor, croiala și lungimea – sunt disponibile atât șosete înalte, cât și tălpici, care sunt ideali pentru vară sau pantofi sport. Însă deoarece brandului VoXX nu îi lipsește simțul umorului, în oferta sa puteți găsi și șosete vesele pentru bărbați și femei, dar și șorturi vesele marca Voxx. Nu doar că sunt confortabile și plăcute la purtat, dar sunt disponibile și în diferite culori și cu siguranță vă vor ridica moralul.

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 77 articole
pe pagină
1–30 din 77 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.