120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Cadouri de Crăciun cu reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Slipul pentru bărbați poate că trece printr-o perioadă dificilă, dar unii bărbați încă nu se mai satură de el. Furnizorii înșiși încearcă să crească popularitatea chiloților, propunând tăieturi sofisticate, materiale naturale și modele noi. Excepție nu fac nici chiloții pentru bărbați sexy cu efect de push up, care oferă volum în locurile potriv...

Slipul pentru bărbați poate că trece printr-o perioadă dificilă, dar unii bărbați încă nu se mai satură de el. Furnizorii înșiși încearcă să crească popularitatea chiloților, propunând tăieturi sofisticate, materiale naturale și modele noi. Excepție nu fac nici chiloții pentru bărbați sexy cu efect de push up, care oferă volum în locurile potrivite sau chiloții calitativi din materiale funcționale. Veți face senzație și în chiloții de firmă Calvin KleinTommy Hilfiger sau Diesel.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru bărbați?

Articolele de lenjerie intimă sunt ca și o a doua piele, despre care, de preferat, nu ar trebui să știți nimic. Baza este un material calitativ și foarte plăcut la atingere. Vă putem recomanda cu încredere o lenjerie intimă din bumbac, care lasă pielea să respire, elimină bine umiditatea și nu irită nici pielea sensibilă. Nu mai puțin importantă este alegerea croielii potrivite. În secțiunea de lenjerie intimă pentru bărbați, cel mai adesea veți întâlni boxeri, boxeri clasici și chiloți bărbați. Însă dacă sunteți cu adevărat curajoși, puteți îmbrăca și articole mult mai puțin tradiționale - cum ar fi de exemplu chiloții tanga bărbătești, boxeri jockstraps sau boxeri clasici tricotați.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 101 articole
pe pagină
1–30 din 101 articole