120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

La prima vedere, chiloții menstruali arată ca lenjeria intimă clasică. Unicitatea lor constă în faptul că acestea conțin mai multe straturi funcționale care se ocupă de absorbția perfectă a lichidului. Nu există scurgeri. Chiloții menstruali pentru menstruații abundente sunt mai absorbanți decât chiloții menstruali pentru menstruații ușoare și m...

La prima vedere, chiloții menstruali arată ca lenjeria intimă clasică. Unicitatea lor constă în faptul că acestea conțin mai multe straturi funcționale care se ocupă de absorbția perfectă a lichidului. Nu există scurgeri. Chiloții menstruali pentru menstruații abundente sunt mai absorbanți decât chiloții menstruali pentru menstruații ușoare și medii. Acestea sunt ajutorul ecologic perfect pentru menstruația abundentă, înlocuind complet tampoanele sau absorbantele.

Un ajutor în timpul menstruației abundente pentru a vă menține uscată

Ajutoarele menstruale pentru menstruația abundentă sub formă de chiloți au mai multe straturi absorbante care pot absorbi cantități și mai mari de lichid. Pentru a vă simți în siguranță, este esențial să vă schimbați chiloții de mai multe ori în timpul zilei. Prin urmare, este recomandabil să aveți în stoc câțiva chiloți menstruali în plus. Pentru un somn confortabil și netulburat, chiloții menstruali pentru noapte sunt concepuți cu un strat absorbant extins în partea din spate. Chiloții menstruali sunt confecționați atât din materiale sintetice, cât și din materiale naturale. Cele mai populare materiale naturale sunt bumbacul, bambusul și lâna merinos. Acestea sunt sensibile la piele și au proprietăți de absorbție excelente, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la iritarea pielii. Chiloții menstruali sunt disponibili în modele fără cusături, cu dantelă și sport. Mărcile Love Luna sau Meracus le oferă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 30 articole
1–30 din 30 articole