120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Reducerile de Black Friday sunt aici și asta înseamnă un sigur lucru – nu mai trebuie să cheltuiți sute de lei pe lenjerii calitative, care se potrivesc grozav. Folosiți ofertele la articole de lenjerie intimă și achiziționați-vă piesele preferate cu reduceri de până la 50 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de damă și boxeri la prețuri reduse, dar...

Reducerile de Black Friday sunt aici și asta înseamnă un sigur lucru – nu mai trebuie să cheltuiți sute de lei pe lenjerii calitative, care se potrivesc grozav. Folosiți ofertele la articole de lenjerie intimă și achiziționați-vă piesele preferate cu reduceri de până la 50 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de damă și boxeri la prețuri reduse, dar și boxeri pentru bărbați, boxeri clasici și chiloți pentru bărbați, sub forma seturilor avantajoase, la super prețuri. Nu lăsați articolele preferate să vă scape printre degete, acum sunt disponibile la reduceri de până la jumătate.

Materialul calitativ este baza.

La alegerea lenjeriei intime, concentrați-vă atenția mai ales pe materialele folosite, care trebuie să fie plăcute la atingere, elastice și să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic, articolele de lenjerie intimă din bumbac, fibră de bambus sau modal sunt cele mai indicate, deoarece acestea nu irită nici măcar pielea sensibilă. Pe de altă parte, activitățile sportive și de outdoor necesită lenjerii funcționale din lână merino sau fibre sintetice, care absorb eficient transpirația. Aruncați o privire și la articolele de lenjerie intimă la reducere și nu uitați că în cazul comenzilor de peste 199 RON aveți transportul gratuit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 1964 articole
pe pagină
1–30 din 1964 articole