120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Brand cehesc
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Reducerile de Black Friday sunt aici și asta înseamnă un sigur lucru – nu mai trebuie să cheltuiți sute de lei pe lenjerii calitative, care se potrivesc grozav. Folosiți ofertele la articole de lenjerie intimă și achiziționați-vă piesele preferate cu reduceri de până la 50 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de damă și boxeri la prețuri reduse, dar...

Reducerile de Black Friday sunt aici și asta înseamnă un sigur lucru – nu mai trebuie să cheltuiți sute de lei pe lenjerii calitative, care se potrivesc grozav. Folosiți ofertele la articole de lenjerie intimă și achiziționați-vă piesele preferate cu reduceri de până la 50 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de damă și boxeri la prețuri reduse, dar și boxeri pentru bărbați, boxeri clasici și chiloți pentru bărbați, sub forma seturilor avantajoase, la super prețuri. Nu lăsați articolele preferate să vă scape printre degete, acum sunt disponibile la reduceri de până la jumătate.

Materialul calitativ este baza.

La alegerea lenjeriei intime, concentrați-vă atenția mai ales pe materialele folosite, care trebuie să fie plăcute la atingere, elastice și să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic, articolele de lenjerie intimă din bumbac, fibră de bambus sau modal sunt cele mai indicate, deoarece acestea nu irită nici măcar pielea sensibilă. Pe de altă parte, activitățile sportive și de outdoor necesită lenjerii funcționale din lână merino sau fibre sintetice, care absorb eficient transpirația. Aruncați o privire și la articolele de lenjerie intimă la reducere și nu uitați că în cazul comenzilor de peste 199 RON aveți transportul gratuit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 2039 articole
pe pagină
1–30 din 2039 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.