120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Reducerile de Black Friday sunt aici și asta înseamnă un sigur lucru – nu mai trebuie să cheltuiți sute de lei pe lenjerii calitative, care se potrivesc grozav. Folosiți ofertele la articole de lenjerie intimă și achiziționați-vă piesele preferate cu reduceri de până la 50 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de damă și boxeri la prețuri reduse, dar...

Reducerile de Black Friday sunt aici și asta înseamnă un sigur lucru – nu mai trebuie să cheltuiți sute de lei pe lenjerii calitative, care se potrivesc grozav. Folosiți ofertele la articole de lenjerie intimă și achiziționați-vă piesele preferate cu reduceri de până la 50 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de damă și boxeri la prețuri reduse, dar și boxeri pentru bărbați, boxeri clasici și chiloți pentru bărbați, sub forma seturilor avantajoase, la super prețuri. Nu lăsați articolele preferate să vă scape printre degete, acum sunt disponibile la reduceri de până la jumătate.

Materialul calitativ este baza.

La alegerea lenjeriei intime, concentrați-vă atenția mai ales pe materialele folosite, care trebuie să fie plăcute la atingere, elastice și să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic, articolele de lenjerie intimă din bumbac, fibră de bambus sau modal sunt cele mai indicate, deoarece acestea nu irită nici măcar pielea sensibilă. Pe de altă parte, activitățile sportive și de outdoor necesită lenjerii funcționale din lână merino sau fibre sintetice, care absorb eficient transpirația. Aruncați o privire și la articolele de lenjerie intimă la reducere și nu uitați că în cazul comenzilor de peste 199 RON aveți transportul gratuit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 2367 articole
pe pagină
1–30 din 2367 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.