120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de o baie fierbinte la lumina lumânărilor și apoi înfășurați-vă într-un halat de baie din bumbac care va face serile lungi de iarnă tolerabile! Halatele de baie călduroase, cu glugă sau cu guler tip șal vă vor lua în brațele lor călduroase și nu vă vor mai da drumul. Plănuiți ceva special în acea seară? Îmbrăcați un halat seducător c...

Bucurați-vă de o baie fierbinte la lumina lumânărilor și apoi înfășurați-vă într-un halat de baie din bumbac care va face serile lungi de iarnă tolerabile! Halatele de baie călduroase, cu glugă sau cu guler tip șal vă vor lua în brațele lor călduroase și nu vă vor mai da drumul. Plănuiți ceva special în acea seară? Îmbrăcați un halat seducător care vă învăluie în satin și dantelă și priviți cum se aprind ochii partenerului dvs.

O lenjerie intimă calitativă este esențială.

Unora dintre noi le ajunge un halat de baie confortabil, alții nu pot renunța la pijama și lenjerie intimă de calitate. Atunci când o alegeți, axați-vă pe modalitatea de prelucrare, croială și materialele folosite. Alegerea ideală sunt acele lenjerii din materiale textile, naturale, precum bumbac, fibră de bambus sau modal. Adesea sunt utilizate în combinație cu elastan sau poliester, care îmbunătățesc rezistența materialului, prelungesc durata de viață și cresc elasticitatea îmbrăcăminții. Pentru uzul zilnic sunt ideali chiloții croiți clasic și comodul sutien, în timp ce pentru somn sunt ideali comozii boxeri.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.