120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de binemeritatele momente de relaxare, după o zi lungă! Puneți-vă un comod halat de baie pentru bărbați, puneți picioarele sus și lăsați grijile în spate. Călduroasele halate de baie cu glugă sau cu guler tip șal vă vor ține de cald și vor face serile lungi de iarnă mult mai tolerabile. Aruncați o privire la halatele pentru bărbați d...

Bucurați-vă de binemeritatele momente de relaxare, după o zi lungă! Puneți-vă un comod halat de baie pentru bărbați, puneți picioarele sus și lăsați grijile în spate. Călduroasele halate de baie cu glugă sau cu guler tip șal vă vor ține de cald și vor face serile lungi de iarnă mult mai tolerabile. Aruncați o privire la halatele pentru bărbați din material froté sau la halate de baie marca Styx, care au un conținut mare de bumbac. Iar pentru o senzație perfectă de confort, nu uitați să încălțați șosetele tricotate, care vă vor merge la suflet.

Cum să alegeți un halat de baie perfect?

La alegerea unui halat de baie trebuie să vă axați în special pe materialul său. Căutați un halat de baie pentru iarnă, care să vă încălzească după o baie fierbinte, sau un halat de baie pentru vară, pe care doar îl puneți peste pijama și ieșiți pe terasă? În primul caz, veți aprecia un halat de baie dintr-un material ca frote, flanelă sau bumbac care absoarbe bine umezeala și vă ține cald. Pe timp de vară, dimpotrivă, sunt de preferat halate de baie din satin, care răcoresc plăcut pielea. Și ce să purtați pe sub halatul de baie? Unii oameni preferă să îl poarte pe pielea goală, noi însă vă recomandăm să încercați grozavii noștri boxeri sau boxeri clasici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.