120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Intensitatea menstruației este unul dintre principalii factori în funcție de care sunt selectați chiloții menstruali. Chiloții sunt disponibili pentru menstruații puternice, medii și slabe. În această categorie oferim chiloți menstruali pentru menstruația slabă. În ce fel se deosebește de celelalte? Mai ales în ceea ce privește rezistența materi...

Intensitatea menstruației este unul dintre principalii factori în funcție de care sunt selectați chiloții menstruali. Chiloții sunt disponibili pentru menstruații puternice, medii și slabe. În această categorie oferim chiloți menstruali pentru menstruația slabă. În ce fel se deosebește de celelalte? Mai ales în ceea ce privește rezistența materialului. Acest ajutor menstrual ecologic pentru menstruația slabă are o grosime de doar câțiva milimetri, astfel încât arată ca un chiloțel clasic. Bineînțeles, este inclus un strat absorbant. Chiloții menstruali pentru menstruație ușoară pot fi folosiți și ca dispozitiv de siguranță atunci când se poartă un tampon sau o cupă menstruală.

Cel mai confortabil ajutor în timpul menstruației slabe

Chiloții menstruali vă fac să vă simțiți confortabil și în siguranță. Stratul absorbant vă va menține pielea uscată. Acest lucru previne apariția mirosurilor neplăcute și a bacteriilor. Există, de asemenea, chiloți menstruali pentru noapte, care se caracterizează printr-un strat absorbant pe toată partea din spate. Uitați de dormit pe un prosop! Printre mărcile bine cunoscute care oferă chiloți menstruali se numără Love Luna și Meracus. Oferim o varietate de stiluri de chiloți menstruali, inclusiv chiloți fără cusături, chiloți sport confortabili, precum și chiloți frumoși din dantelă. Zilele tale nu vor mai fi un timp de disconfort pentru tine.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 32 articole
pe pagină
1–30 din 32 articole