120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjerie intimă începând de la 40 RON? Puteți avea chiar și această opțiune de preț pentru lenjerie intimă calitativă? Da, noi tocmai vă oferim lenjerie intimă al cărui preț am reușit să îl menținem sub 40 RON. Lenjerii intime calitative, care arată în același timp elegant și poate fi totuși folosită și în timpul sportului, dar și ca lenjerie...

Lenjerie intimă începând de la 40 RON? Puteți avea chiar și această opțiune de preț pentru lenjerie intimă calitativă? Da, noi tocmai vă oferim lenjerie intimă al cărui preț am reușit să îl menținem sub 40 RON. Lenjerii intime calitative, care arată în același timp elegant și poate fi totuși folosită și în timpul sportului, dar și ca lenjerie de zi cu zi. Lenjerie de damă sau lenjerie intimă pentru bărbați, dar și șosete înalte pentru damă calitative și tălpici de diferite culori, care vă vor completa ținuta pe care tocmai o alegeți. Nu ezitați și achiziționați produse calitative, la doar câțiva lei!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 102 articole
pe pagină
1–30 din 102 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.