120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu mai trebuie să cheltuiți sute de lei pe lenjerie intimă de calitate - aruncați o privire la oferta noastră de lenjerie intimă pentru bărbați, boxeri și boxeri clasici la reducere. Acum puteți obține articolele dvs. preferate cu o reducere de până la 80% sau în seturi avantajoase, la super prețuri. Reducerea la îmbrăcăminte și lenjerie intimă...

Nu mai trebuie să cheltuiți sute de lei pe lenjerie intimă de calitate - aruncați o privire la oferta noastră de lenjerie intimă pentru bărbați, boxeri și boxeri clasici la reducere. Acum puteți obține articolele dvs. preferate cu o reducere de până la 80% sau în seturi avantajoase, la super prețuri. Reducerea la îmbrăcăminte și lenjerie intimă include ultimele mărimi și modele, care apoi nu vor mai fi disponibile, așa că nu ezitați și răsfățați-vă chiar astăzi. Reducerea se aplică nu numai la boxeri pentru bărbați și boxeri clasici, dar și la șosete pentru bărbați.

Materialul calitativ este baza.

Faceți-vă o bucurie, dvs. și partenerei dvs., și oferiți garderobei voastre o adiere proaspătă sub forma lenjeriei intime calitative. Acordați o atenție deosebită alegerii materialului, care trebuie să fie foarte plăcut la purtat, elastic și mai ales să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic sunt perfecți boxerii clasici și boxerii din bumbac, fibre de bambus sau modal, ele fiind materiale naturale, care sunt foarte confortabil de purtat și nu irită pielea. Pentru sport, însă, se recomandă articolele de îmbrăcăminte din fibre sintetice sau din lână merino, care absorb eficient mirosurile și elimină transpirația. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 713 articole
pe pagină
1–30 din 713 articole