120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjerie intimă CR7

CR7este brandul de îmbrăcăminte și lenjerie intimă a fotbalistului Cristiano Ronaldo, care poartă numărul 7 pe tricoul său. Este un brand de lenjerie intimă sustenabil care s-a lansat în Europa în 2013 și în America de Nord la sfârșitul anului 2017. Fanii lui Ronaldo se pot bucura nu numai de realizările sale sportive, ci și de lenjerie intimă de lux, produsă în mod sustenabil și confecționată din materiale naturale. Pe lângă lenjeria intimăcalitativă în ofertă puteți găsi și șosete sau pantaloni pentru dormit și pijamale marca CR7.

Lenjeria intimă bărbați CR7 se bazează pe sustenabilitate și pe calitate ridicată

Ronaldo a decis să înființeze brandul atunci când nu a putut găsi pe piață îmbrăcăminte care să corespundă standardelor sale de performanță. Acesta este motivul pentru care a făcut echipă cu JBS Textile Group A/S, un producător care se dedică de ani de zile lenjeriei intime ecologice și sustenabile, și împreună au adus pe lume lenjeria intimă bărbați din care fac parte boxeri, pantaloni pentru dormit, șosete și alte articole de îmbrăcăminte ale brandului CR7. Îmbrăcămintea este confecționată fie din bambus, fie din bumbac organic, cu adaos de elastan. Se mândrește cu certificările FSC, GOTS sau OEKO-TEX. Este disponibilă și lenjerie intimă funcțională din materiale sintetice care se usucă rapid. Lenjeria intimă se potrivește perfect pe corp. Confortul la purtare a boxerilor pentru bărbați este asigurată de un elastic țesut plăcut, care nu strânge pielea și nu o irită.

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–16 din 16 articole
1–16 din 16 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.