120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ești tentată de lenjeria neagră? Uitați de ideea preconcepută că este culoarea tristeții. Lenjeria intimă neagră este atemporală, elegantă și senzuală. Vă veți simți minunat în el, indiferent dacă faceți sport, aveți o întâlnire de afaceri importantă, sunteți la teatru sau pur și simplu vă relaxați acasă. Lenjeria intimă neagră este, de asemenea...

Ești tentată de lenjeria neagră? Uitați de ideea preconcepută că este culoarea tristeții. Lenjeria intimă neagră este atemporală, elegantă și senzuală. Vă veți simți minunat în el, indiferent dacă faceți sport, aveți o întâlnire de afaceri importantă, sunteți la teatru sau pur și simplu vă relaxați acasă. Lenjeria intimă neagră este, de asemenea, un câștig pentru copii, sau mai degrabă pentru părinții lor. Petele nu se înnegresc pur și simplu. Dar nu uitați că negrul nu este potrivit sub haine deschise la culoare. În acest caz, alege în schimb lenjerie de corp albă. Astfel se evită cel mai frecvent pas greșit în materie de modă.

Lenjerie intimă neagră pentru bărbați, femei și copii

Pantalonii scurți negri și boxerii nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat. Pe lângă faptul că este practic, negrul atrage și sexul frumos. Culoarea neagră a lenjeriei de corp pentru bărbați face referire la autoritate, putere și eleganță. Doamnele pot alege între sutiene negre, chiloți, tanga și brazilieni senzuali. Lenjeria intimă de damă de culoare neagră este potrivită pentru ținutele casual, dar și pentru momentele intime. Trebuie doar să căutați materialul potrivit. În timp ce materialele naturale, cum ar fi bumbacul, bumbacul organic sau bambusul, sunt cele mai confortabile pentru purtarea de zi cu zi, lenjeria de lux și seducătoare ar trebui să fie confecționată din satin și materiale artificiale ușoare. Mizează pe combinația cu dantelă și te vei transforma într-o zeiță de dormitor.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 628 articole
pe pagină
1–30 din 628 articole