120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Îmbrăcați-vă într-un halat de bumbac pentru femei și faceți mai plăcute diminețile de luni, zilele lungi de weekend sau serile libere, petrecute cu un pahar de ceva bun. Halatele de baie călduroase, cu glugă sau cu guler tip șal vă vor lua în brațele lor călduroase și nu vă vor mai da drumul. Plănuiți ceva special în acea seară? Îmbrăcați halat...

Îmbrăcați-vă într-un halat de bumbac pentru femei și faceți mai plăcute diminețile de luni, zilele lungi de weekend sau serile libere, petrecute cu un pahar de ceva bun. Halatele de baie călduroase, cu glugă sau cu guler tip șal vă vor lua în brațele lor călduroase și nu vă vor mai da drumul. Plănuiți ceva special în acea seară? Îmbrăcați halatul de baie seducător pentru femei, de la Obsessive, care vă învăluie în satin și dantelă și priviți cum se aprind ochii partenerului dvs.!

O lenjerie intimă calitativă este esențială.

Unii oameni preferă să poarte un halat de baie direct pe pielea goală, alții nu pot renunța la lenjerie intimă calitativă și la pijama. Ceea ce veți purta până la urmă în pat depinde doar de preferințele dvs. personale. Pe timpul verii veți dormi mai bine într-o cămașă de noapte din satin sau într-un tricou lung pentru dormit, în timp ce în acele nopți răcoroase de vară veți aprecia o pijama de damă din flanel călduros sau bumbac. În niciun caz pijamaua nu trebuie să vă strângă,să vă apese sau să vă strângă pe corp. Cu cât croiala este mai simplă și mai lejeră, cu atât somnul va fi mai liniștit și calitativ.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–2 din 2 articole
1–2 din 2 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.