Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Îmbrăcați-vă într-un halat de bumbac pentru femei și faceți mai plăcute diminețile de luni, zilele lungi de weekend sau serile libere, petrecute cu un pahar de ceva bun. Halatele de baie călduroase, cu glugă sau cu guler tip șal vă vor lua în brațele lor călduroase și nu vă vor mai da drumul. Plănuiți ceva special în acea seară? Îmbrăcați halat...

Îmbrăcați-vă într-un halat de bumbac pentru femei și faceți mai plăcute diminețile de luni, zilele lungi de weekend sau serile libere, petrecute cu un pahar de ceva bun. Halatele de baie călduroase, cu glugă sau cu guler tip șal vă vor lua în brațele lor călduroase și nu vă vor mai da drumul. Plănuiți ceva special în acea seară? Îmbrăcați halatul de baie seducător pentru femei, de la Obsessive, care vă învăluie în satin și dantelă și priviți cum se aprind ochii partenerului dvs.!

O lenjerie intimă calitativă este esențială.

Unii oameni preferă să poarte un halat de baie direct pe pielea goală, alții nu pot renunța la lenjerie intimă calitativă și la pijama. Ceea ce veți purta până la urmă în pat depinde doar de preferințele dvs. personale. Pe timpul verii veți dormi mai bine într-o cămașă de noapte din satin sau într-un tricou lung pentru dormit, în timp ce în acele nopți răcoroase de vară veți aprecia o pijama de damă din flanel călduros sau bumbac. În niciun caz pijamaua nu trebuie să vă strângă,să vă apese sau să vă strângă pe corp. Cu cât croiala este mai simplă și mai lejeră, cu atât somnul va fi mai liniștit și calitativ.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 35 articole
pe pagină
1–30 din 35 articole