120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Îmbrăcați-vă într-un halat de bumbac pentru femei și faceți mai plăcute diminețile de luni, zilele lungi de weekend sau serile libere, petrecute cu un pahar de ceva bun. Halatele de baie călduroase, cu glugă sau cu guler tip șal vă vor lua în brațele lor călduroase și nu vă vor mai da drumul. Plănuiți ceva special în acea seară? Îmbrăcați halat...

Îmbrăcați-vă într-un halat de bumbac pentru femei și faceți mai plăcute diminețile de luni, zilele lungi de weekend sau serile libere, petrecute cu un pahar de ceva bun. Halatele de baie călduroase, cu glugă sau cu guler tip șal vă vor lua în brațele lor călduroase și nu vă vor mai da drumul. Plănuiți ceva special în acea seară? Îmbrăcați halatul de baie seducător pentru femei, de la Obsessive, care vă învăluie în satin și dantelă și priviți cum se aprind ochii partenerului dvs.!

O lenjerie intimă calitativă este esențială.

Unii oameni preferă să poarte un halat de baie direct pe pielea goală, alții nu pot renunța la lenjerie intimă calitativă și la pijama. Ceea ce veți purta până la urmă în pat depinde doar de preferințele dvs. personale. Pe timpul verii veți dormi mai bine într-o cămașă de noapte din satin sau într-un tricou lung pentru dormit, în timp ce în acele nopți răcoroase de vară veți aprecia o pijama de damă din flanel călduros sau bumbac. În niciun caz pijamaua nu trebuie să vă strângă,să vă apese sau să vă strângă pe corp. Cu cât croiala este mai simplă și mai lejeră, cu atât somnul va fi mai liniștit și calitativ.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–2 din 2 articole
1–2 din 2 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.