120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru


Lenjerie intimă Cerdá


Cerdá este un brand spaniol cu o tradiție îndelungată în producția de articole licențiate pentru copii. Printre altele, se ocupă cu producția de lenjerie intimă pentru copii cu supereroi și personajele preferate din desene animate și povești. Cerdá este deținătoarea licențelor diferitelor companii cinematografice. Lenjerie pentru băieți, șosete copii,chiloți pentru fetițe precum și multe alte articole, cu imagini Disney, Marvel, Star Wars, Nickelodeon și mulți alții.


Lenjerie intimă pentru copii, de care aceștia se vor îndrăgosti


La Cerdá, aceștia cred că fericirea se găsește în lucrurile mărunte, motiv pentru care se concentrează în primul rând pe produse pentru copiiLenjerie pentru fete sau șosete pentru băieți și fete, disponibile de exemplu, cu personaje din Harry Potter sau cu popularul Mickey Mouse. La fetițe sunt foarte populari chiloții și articolele de lenjerie intimă cu motive din Regatul de Gheață. Șosete pentru copiilenjerie intimă și, în general, toate produsele acestui brand sunt certificate AENOR, UNE-EN și îndeplinesc cerințele ISO 9001. Produsele sunt inspectate de companii de top care acționează în domeniul calității produselor, cum ar fi SGS, TÜV sau Bureau Veritas.

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–2 din 2 articole
1–2 din 2 articole
1–2 din 2 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.